Търговско-промишлена палата Враца и Асоциацията на европейските търговски палати (EUROCHAMBRES),

...
Търговско-промишлена палата Враца и Асоциацията на европейските търговски палати (EUROCHAMBRES),
Коментари Харесай

ТПП Враца проведе семинар за бизнес отношенията на България и Турция

Търговско-промишлена палата Враца и Асоциацията на европейските търговски покои (EUROCHAMBRES), организираха семинар на тематика „ ТЪРГОВСКИ И ИКОНОМИЧЕСКИ ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ ТУРЦИЯ И БЪЛГАРИЯ “, на 27.01.2023 г, в град Враца.

Събитието бе част от план Бизнес разговор Турция – Европейски Съюз (TEBD) - с съществена цел усилване на взаимоотношението сред турски търговско-промишлени покои и сътрудниците им в Европейски Съюз за поощряване на съдействието сред европейски и турски представители на бизнеса. Семинарът протече при извънреден интерес. Включиха се над 25 участници.



В формалната част на събитието Мая Милова, Изп. Директор на ТПП-Враца и Ms. Oya Ersöz, TEBD Проектен координатор, показаха настоящи стопански данни и дейностите, осъществени в план „ TEBD “. Двустранните стопански връзки сред България и Турция, бяха показани от Габриела Димитрова, Директор " Международно съдействие и интернационалните организации ", Българо - турски стопански съвет при БТПП.

Експерти от ТПП-Враца обясниха Възможностите и провокациите в комерсиалните връзки сред България и Турция, и Съдействието и услугите за развиване на двустранните връзки.

По време на полемиката бяха сложени и дискутирани разнообразни въпроси, свързани с опциите за реализиране на бизнес от турски жители в България, и бяха коментирани бъдещите проекти за развиване на българо-турските търговско-икономически взаимоотношения.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР