Търговската верига получи и специална награда за ангажираността на HR

...
Търговската верига получи и специална награда за ангажираността на HR
Коментари Харесай

Kaufland спечели най-много отличия на наградите „Златно сърце“

Търговската верига получи и специфична премия за ангажираността на HR екипа с политиката за стабилно развиване
Kaufland България завоюва най-вече оценки на Годишните награди за корпоративна обществена отговорност и щедрост „ Златно сърце “, проведени от сп. „ Business Lady “. Компанията беше наградена в общо шест категории, като измежду оценките е и специфична премия за ангажираността на HR екипа с политиката за стабилно развиване.

„ През предходната година реализирахме редица ограничения и планове, ориентирани към чиновниците ни, хората и природата, които имат съответен принос и измерими резултати. Гордеем се с тях и имаме вяра, че работата ни може да бъде въодушевяващ образец. В същото време оценките ни задължават да не стопираме дейната работа, тъй като пътят към реализацията на задачите, свързани с политиката ни за стабилно развиване, е дълъг и изисква още доста резултати “, сподели на церемонията по връчване на премиите Гергана Димитрова, управител „ Корпоративни връзки “ в Kaufland България.

Отличените с първо място в състезанието акции на Kaufland България са в следните категории:

„ Employer Branding и CSR “

Kaufland България беше отличена със специфичен приз за ангажираността на HR екипа с политиката за стабилно развиване и по-конкретно за приноса на екипа „ Работодателска марка и обосноваване и задържане “. През актуалната и предходната година той инициира доброволчески акции по залесяване, акции за кръводаряване, включи се в организацията на вътрешните благотворителни базари и други благотворителни начинания. В същото време членове на екипа вземат участие в редица обществени CSR начинания на компанията и стимулират и други чиновници да ги поддържат.

„ Устойчиво развиване и безвредни условия на труд “

Kaufland България зае първото място със свое изобретение в логистиката. През 2021 година с инвестиция от 4,8 милиона лв. бяха внедрени особено създадените от компанията сгъваеми железни палети за усъвършенстване на работата на чиновниците в логистиката и в магазините на веригата, за която безвредните условия на труд са приоритет. В същото време нововъведението води до по-малко нездравословни излъчвания поради усъвършенстването на товарите и по-малкото противоположни курсове, както и до икономисване на 250 тона стреч фолио годишно.

„ Иновации и стабилно развиване “

С първо място в тази категория бяха отличени напъните на компанията за развиването на „ зелена “ доставка. В последните няколко години вложенията на Kaufland в логистиката са ориентирани освен към оптимизация на логистичните процеси и улеснение на работата на екипа в Централния склад, само че и са в поддръжка опазването на околната среда.

Kaufland получи призове и в още три категории – в „ Спортни интензивности “ за шампионата на „ Свежите супергерои “ на Kaufland, в „ Зелена планета “ за самодейностите си в поддръжка на пчелите и биоразнообразието и в „ Подкрепа и бизнес развиване на младите “ за реализацията на партньорски акции за ангажиране на подрастващите с тематиката за запазване на околната среда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР