Търговската верига Kaufland отмени предварително обявената промоционална цена на олиото

...
Търговската верига Kaufland отмени предварително обявената промоционална цена на олиото
Коментари Харесай

Kaufland отмени промоцията на олио за тази събота

Търговската верига Kaufland анулира авансово оповестената промоционална цена на олиото за идната събота. В нея бе планувано мазнината да се продава по 3,69 лв..

Миналата събота олиото в магазините от веригата се продаваше по 2,99 лв., което докара до зверовити опашки, блъсканици, пердах и даже до гибел на възрастен мъж в Бургас. 77-годишен мъж умря, откакто чака часове наред, с цел да си купи слънчогледовата лой в комплекс „ Славейков” в морския град.

Ето и цялостният текст на известието за анулираната промоция в Kaufland:

След разбор на събитията в обектите ни в цялата страна на 12 март по отношение на продажба на олио осведомяваме за следното:

Продуктът обичайно участва в промоционалните оферти на Kaufland. Конкретната продажба беше планувана и проведена дълго време преди пазарната обстановка да се усложни поради напрегната интернационална конюнктура. Във времето сме потвърдили, че клиентите могат да разчитат на нас и по тази причина промоцията не беше анулирана. Бяха планувани ограничавания за покупка на оптимален брой от промоционалния артикул и подхванати спомагателни ограничения за попречване на скупчвания.

След деликатно анализиране на обстановката и за попречване на напрежение се анулира плануваната за събота, 19.03.2022 година, продажба на олио на цена 3,69 лв..

Уверяваме потребителите, че ще продължим да работим за всекидневното обезпечаване на артикули от първа нужда.

Само през последната седмица олиото в България нарастна с към 2 лв. за бутилка. Според държавните управляващи това се дължи на суматоха, за каквато няма учредения. В момента запасите на България от олио са задоволителни за идващите 4,5 години.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР