Търговската верига е основен партньор на производителя на български ябълки

...
Търговската верига е основен партньор на производителя на български ябълки
Коментари Харесай

Бул Ейпъл: С помощта на Kaufland имахме възможността да се сертифицираме по Global G.A.P.

Търговската верига е главен сътрудник на производителя на български ябълки през цялото време на активността му
Янко Манолов, притежател на „ Бул Ейпъл “ ООД, отглежда сладки български ябълки от близо 7 години. Той и екипът му се грижат за общо 5 ябълкови градини върху близо 1000 декара земя в землището на Първомай.
 Kaufland България започва акция под мотото „ Разчитайте на нас “ Kaufland България започва акция под мотото „ Разчитайте на нас “
Kaufland България дава началото на имиджова акция под мотото „ Разчитайте на нас “. Нейни основни настоящи лица и главен...
Качеството на продукцията си Бул Ейпъл подсигуряват преди всичко посредством затворения цикъл на произвеждане – от развъждането на плодовете, през тяхното деликатно пакетиране и продажбата им. За качественото развъждане на ябълките насажденията са окомплектовани с мрежи срещу градушка и е обезпечено капково напояване.
„ Дългогодишното партньорство и високите условия на Kaufland ни разрешават да поддържаме качеството на продукцията си постоянно на равнище. Правим наложителни проби на биохимичния състав на водата за поливане още в стадия на развъждане, както и за съществуване на пестициди в плодовете при започване на беритбата “, споделя Янко Манолов.
Производителят e един от 11-те фермери, които се сертифицират по интернационалния стандарт Global G.A.P. благодарение на Kaufland България.
„ Благодарение на този документ успяхме да подобрим организацията на работата и индустриалните ни практики, както и да усъвършенстваме разноските ни. Всичко това дава непосредствено отражение върху по-високото качество на продукцията ни “, споделя Янко.
 Добрите продуктови знания са определящ фактор при гаранцията за качество в Kaufland България Добрите продуктови знания са определящ фактор при гаранцията за качество в Kaufland България
Виктория, Велина, Пламен и Димитър са дългогодишна част от екипа на Kaufland България и през днешния ден са едни от най-ключовите експерти, коит...
Качеството е политика, която Kaufland България постанова през цялото време на компанията у нас и е нещо, с което не прави компромис.
Освен високите условия за качество, които има към производителите, с които си партнира, комерсиалната верига създава и ползва многостепенен външен и вътрешен първокласен надзор по цялата верига на доставка и във всяка продуктова категория, която предлага на крайния клиент. Осъществява го с помощта на потвърдения опит на своите специалисти, като държи продукцията да бъде регулярно проверявана и от самостоятелни локални и интернационалните лаборатории.
При плодовете и зеленчуците Kaufland ползва надзор на качеството от полето до рафта. Това включва подбора дружно с производителя на най-хубавите сортове и семена, регулярните наблюдения на изискванията на развъждане и предпазване, всекидневните инспекции при банкет на продукцията в централния склад и в хипермаркета на компанията, вярното предпазване и превозване, съобразено с температурните специфики на всеки продукт, както и регулярното поддържане на свежестта след излагане на рафта в магазина.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР