Търговска верига „Фантастико“ и Фондация И АЗ МОГА започват партньорство

...
Търговска верига „Фантастико“ и Фондация И АЗ МОГА започват партньорство
Коментари Харесай

Търговска верига Фантастико и Фондация И АЗ МОГА стартират благотворителна кампания в подкрепа на програма “Мобилен Терапевт”

Търговска верига „ Фантастико “ и Фондация И АЗ МОГА стартират партньорство в поддръжка на децата със специфични потребности от „ Център за Надежда “ и по-специално за подкрепяне на програмата “Мобилен Терапевт”.

Кампанията започва на 19.09.2019 и ще продължи до 16.10.2019, като ще обхване цялата комерсиална верига „ Фантастико “, която сега се състои от 42 супермаркета на територията на градовете София, Кюстендил и Елин Пелин.

В интервала на акцията клиентите на Фантастико ще имат опция да създадат подаяние в размер на 1 (един) лев за акцията Подари вяра! Сумата може да бъде дарена при възнаграждение на закупените артикули. Дарението ще бъде отразено с обособена позиция в касовия бон. Ако някой клиент желае единствено да подари сума за идеята, също може да го направи на каса, без да пазари в магазина. Срещу дарената сума ще получи касов бон.

Програма “Мобилен Терапевт” поддържа Център за деца с множествени увреждания в гр. София „ Център за Надежда “, като задачата е да помогне за обезпечаване на средства за рехабилитатори, както и на мобилна услуга за нуждаещите се фамилии.

В Центъра получават грижа и терапия 50 деца с най-тежки диагнози. Регулярната рехабилитация за тези деца е животоподдържаща и неналичието й може да докара до съществено утежняване на положението им.

Чрез стратегия “Мобилен Терапевт” целим да подпомогнем освен дълготрайно даване на рехабилитация от експерти в центъра, само че и да осигурим мобилна услуга за нуждаещите се фамилии. По този метод децата ще имат опция да бъдат превозени до Центъра, както и да получат грижи в домашна среда. Предвижването на тези деца от жилищата им е изключитено мъчно, даже невъможно, което ги лишава от терапия.



(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР