Търговище. Четирима са задържани за наркотици, образувани са общо 7

...
Търговище. Четирима са задържани за наркотици, образувани са общо 7
Коментари Харесай

Търговище: Пресечена е престъпна мрежа за разпространение на наркотични вещества

Търговище. Четирима са арестувани за опиати, формирани са общо 7 досъдебни производства; Операцията е осъществена от чиновници на ГДНП и ОДМВР-Търговище, под надзора на прокуратурата. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи .
В резултат на извършена на 30 и 31 май интервенция от чиновници от Главната дирекция „ Национална полиция “ и сътрудниците им от ОДМВР- Търговище е обезвредена незаконна мрежа за наркоразпространение на територията на област Търговище. Двама от мъжете били засечени край град Попово, директно след осъществена покупка на наркотични субстанции. Те пътували в лек автомобил, с русенска регистрация, и при типа на униформените пробвали да избягат, само че самокатастрофирали. Последвало задържането им, както и претършуване на автомобила, в който са открити общо 300 г суха тревиста листна маса, реагирала при полевия наркотест на марихуана. При осъществения дръг тест на водача било открито, че той е управлявал колата след приложимост на опиати. В хода на интервенцията са арестувани и двамата дилъри, от които са конфискувани 16,5 грама марихуана, електронна везна и парична сума. Установени са и още трима техни клиенти, от които са конфискувани общо към 17 грама марихуана.
По случая са формирани 7 досъдебни производства за разпространяване и държане на наркотични субстанции. При последвало претършуване в гр. Русе на адрес на един от арестуваните, са открити огромен брой дрехи от разнообразни непокътнати търговски марки, като по съответния случай е формирано досъдебно произвеждане по разказа на ОДМВР-Русе. С разпореждане на прокурор на двама от арестуваните са наложени ограничения за неотклонение „ задържане под стража “ за период до 72 часа.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР