Таня Тодорова е новият директор на Регионалния исторически музей в

...
Таня Тодорова е новият директор на Регионалния исторически музей в
Коментари Харесай

Регионалният исторически музей в Разград е с нов директор

Таня Тодорова е новият шеф на Регионалния исторически музей в Разград. Тя била показана пред чиновниците в културната институция от кмета Денчо Бояджиев, оповестяват от общинската администрация.

Тодорова е работила в дирекция "Култура, спорт и туризъм " в община Разград, била е организатор в отдел "Етнография " в Регионалния исторически музей. Има научни изявления в сборници от национални и интернационалните конференции. Назначена е за шеф до осъществяване на конкурс за поста. Досегашният началник на институцията Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и Радославова остава на работа в музея като основен организатор и завеждащ отдел "Археология ".

Започнаха археологическите разкопки на Абритус за това лято

При представянето на новия шеф кметът Бояджиев споделил с музейните служащи вижданията на общинската администрация за възстановяване на материално-техническата база на културната институция. Намеренията са недостроената постройка на Министерство на вътрешните работи да бъде довършена и в част от нея да бъде изместен музеят. Това съгласно общинското управление ще даде опция за по-добри условия за представянето на експозициите и за увеличение на туристите, показват от общинската администрация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР