Таня и Иво от "Един за друг" са безспорно една

...
Таня и Иво от "Един за друг" са безспорно една
Коментари Харесай

Таня от Един за друг простила изневяра

Таня и Иво от "Един за различен " са несъмнено една от най-лъчезарните двойки във втория сезон на занимателното фамилно предаване и тази седмица още веднъж повеждат класацията, като по този начин се подреждат измежду най-сериозните кандидати за победа в шоуто. Двамата са доста откровени пред феновете и даже се разрешиха да приказват обществено за изневярата, която Таня дала прошка на колегата си, с който са дружно от 12 години. Те имали съществени проблеми в предишното, само че съумели да изгладят компликациите. В последния епизод пък стана ясно и друга любопитна детайлност за Иво.

По време на общата игра на двойките, участниците редяха в избран ред фотоси на свои близки. На една от фотографиите се оказа артистът от "Откраднат живот " Димо Алексиев. "Това е лекар Генадиев. Братовчед ми ", показа Иво, откакто подредиха фотосите на роднините си. Миналия четвъртък с предаването „ Един за различен “ се разделиха Лейля и Иван след неуспеха им в тестването с тъмната стая и последвалото генерално класиране против другата номинирана двойка Денислава и Даниел.

С най-слаб резултат са Яница и Момчил. Малко преди тях се подреждат Тина и Станимир и Здравка и Мирослав. За облекчение на всички, водещият Емо Чолаков разгласи, че този път стаята на провокациите остава заключена и никой няма да влезе в нея. Надпреварата в сантименталното риалити не престават единствено седем двойки. Изпитанията за тях ще стават все по-вълнуващи, само че и доста по-трудни. Новото предизвикателство ще сложи мъжете в позиция на цялостно признание.

Те ще би трябвало да посочат анонимни изказвания за техните половинки, а по-късно дамите би трябвало да се разпознаят в тях. Пример за такова изказване може да бъде: „ тя е повода да се разсънвам всяка заран “ или недотам приятното: „ жена ми непрекъснато закъснява “. Колкото по-пряма и откровена е връзката на двойките, толкоз по-голям е шансът им да завоюват играта и да продължат напред към огромния край.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР