Таня Боева отново говори за психическия и физически тормоз, на

...
Таня Боева отново говори за психическия и физически тормоз, на
Коментари Харесай

И мъжът до Таня Боева се оказа тормозен

Таня Боева още веднъж приказва за психическия и физически тормоз, на който е била подложена в последните пет години, само че отново изрично отхвърли да назове имената на поръчителите. Това обаче направи другият пострадал от този тормоз - явно мъжът до певицата, който обаче не сподели лицето си, нито сподели името си в рубриката на Мондьо по Нова телевизия.

Той прочете елементи от следствие на полицията и прокуратурата, която потвърждава, че свекърът на Боева е в основата на заговора. Имената на Тодор Бургунджиев - бащата на някогашния мъж на изпълнителката композитора Михаил Бургунджиев , бяха заглушени, само че на няколко пъти бе упоменато за „ някогашния й свекър “.

„ Ситуацията, в която бях сложена, не позволяваше нито физически, нито прочувствено да работя, да създавам. Това бяха едни непрекъснати офанзиви от проведена група хора, престъпно проявени лица, част от които излежават присъди. Бизнесмени, шефове на полиция - такива хора се занимаваха с мен през последните години. Нямах опция да се занимавам с творчество, беше въпрос на оцеляване за мен и моите близки ”, повтори още веднъж Боева в изявление за Нова телевизия, откакто през есента на предходната година приказва по въпроса и в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “.

Всичко почнало през месец септември на 2017 година „ Бях спирана по улиците и заплашвана от внушителни фигури. Заплашваха ме, че с мен ще се случи най-лошото, че няма да виждам детето си и ще отрежат главата ми. Това, което прочетох на страниците на следствието, за мен ми дава отговор за какво се случи всичко това ”, споделя още Таня Боева, която е признателна за поддръжката от околните си – сина си, мъжа до нея и майка й. От думите й излиза наяве, че сина й Росен е твърдо до нея, а не поддържа татко си и дядо си, написа „ Уикенд “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР