Танцьорката и модел Мартина Петрова за пореден път стана обект

...
Танцьорката и модел Мартина Петрова за пореден път стана обект
Коментари Харесай

Няма да повярвате кой грабна титлата за "Най-зле изглеждаща абитуриентка"

Танцьорката и модел Мартина Петрова за следващ път стана обект на насмешки поради външния си тип. „ Абитуриенти, не правете по този начин! “ Под това мото бе определена най-зле изглеждащата баладжийка в известна Facebook група, където са подбрани в действителност ужасяващи фотоси. Разголени рокли, поразителен грим, прически във формата на буреносен облак и прочие фешън недоразумения около абитуриентските балове се колекционират в обществената мрежа. Измежду всички тях „ овациите “ обра една станала печално известна моделка – Мартина Петрова, написа „ Галерия “.

На мъжката публика Мартина може да е позната от еротичното списание Плейбой, където бе определена за корица на месец декември. Малко по-късно Петрова, която се изявява и като ивент управител в столичен клуб, бе поканена в предаването на Милен Цветков по Нова. В типичния си безпардонен жанр тв водещият не й спести упреци и тънки насмешки поради метода, по който наподобява.

„ Без грим си неповторима, но в този момент?!? Не мога да те позная, все едно влиза някаква… де да знам… “, онемя Цветков.

На своя бал преди няколко години Мартина Петрова се е появила в сребриста рокля, бухнала коса с екстеншъни, един звук грим и изкуствени мигли. Класика! Всъщност „ рокля “ е мощно казано – Мартина е по-скоро по долни дрехи, с ръкави и ботуши-жартиер.

Коментарите под фотосите на Петрова, по-известна като Мис Пиги или Буцата поради наднорменото тегло, ще ви ги спестим. По-любопитното в тази ситуация е друго. Говори се, че като танцьорка по нощните заведения Мартина взима по 50 лв. хонорар, а против още 300 лева предлага и други услуги.

В светските среди се шушука, че доста скандални видео клипове на Мартина, направени в домашна конюнктура, се разменят сред телефоните на столични тарикати. На клиповете Мартина показвала какво умее да прави против 300 лева

Дали има истина в тези клюки, или не, оставяме на читателя да реши. Фактите обаче приказват – и тази година зрелостниците ни не бяха по-различни.



 Корица на Плейбой определена за Най-зле изглеждаща абитуриентка (Потресаващи снимки)

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР