Танцьорът от мъжката формация „Максимус” - Лео, проговори за бурната

...
Танцьорът от мъжката формация „Максимус” - Лео, проговори за бурната
Коментари Харесай

Лео за Жана: Покрай Евровизия почна пак да пие

Танцьорът от мъжката групировка „ Максимус” - Лео, проговори за бурната си връзка с Жана Бергендорф.
В изявление за Love Style Лео за първи път разкрива, че е желал ограничаваща заповед и каква е била повода за това.



„ Тя мен ме е заплашвала хиляди пъти, само че когато стартира да заплашва и моето семейство, това ми пристигна допълнително ", признава танцьорът. „ Майка ми искаше да се махне от жилището ни, тъй като телефонът звънеше непрекъснато. Сестра ми отиде да живее при приятеля си. И аз просто взех решение да сложа завършек на този душевен тормоз. След като Жана разбра, че моите планове да прекратим нашите връзки са съществени, тя стана по-агресивна ", добавя Лео.

Той споделя още, че се е случвало Бергендорф да чака по цяла нощ пред дома му и даже да спи в колата си, надявайки се да го види, да падне на колене и да го умолява още веднъж да са дружно.
"Ние няколко пъти се разделяхме. Постоянно се карахме. Аз ѝ забранявах да върви по заведения, да пие и да се друса, само че тя правеше кавги и си излизаше. На мен ми се искаше да бъдем като обикновено семейство - да се приберем у дома, да си сготвим, да си гледаме някой филм, а не всяка вечер да сме по клубове ", споделя за бурните връзки Лео.

"Слагам си ръка на сърцето и споделям, че в никакъв случай не съм ѝ посягал. Ето, даже в този момент, откакто бяхме разграничени за 6 месеца, малко преди правосъдното дело отново направихме опит да се съберем. Мислех, че тя се е трансформирала. А и в действителност ми изглеждаше друга. Говореше ми, че е видяла грешките си, схванала е какво е изгубила след раздялата ни. В момента, в който ѝ се обадиха да взе участие в "Евровизия ", тя отново стана същата. Започна да пие, да се друса. Превърна се в същия урод, който беше преди. С мен се държеше жестоко, крещеше, налиташе да се бие ", споделя още по-пресни мемоари танцьорът.

Лео споделя, че е имал съществени проекти за връзката им, желал е да имат дете. "Представях си по какъв начин я нося на ръце. Вярвах, че можех да я направя най-великата жена, а тя мен – най-великият мъж. Но не се случи”, добавя с отчаяние танцьорът.

Той споделя, че не е отишъл на делото, което е завел против певицата, защото му е станало жалост за нея. Той приключи историята си с това, че тя продължава да му звъни и даже твърди, че е бременна от него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР