Тамянът се използва и в ароматерапията, защото със своя аромат

...
Тамянът се използва и в ароматерапията, защото със своя аромат
Коментари Харесай

Ето Как Да Прекадите Къщата За Да Тръгне Животът Ви Към По-Добро И Семейството Ви Да Бъде Здраво!

Тамянът се употребява и в ароматерапията, тъй като със своя мирис оказва помощ на хората при заболявания като: астма, бронхит, респираторни проблеми, алергии и настинки, написа " букварче ".

В ароматерапията се употребява и за лекуване на нервност, напрежение, дискомфорт. Когато със разпален тамян минете през цялата къща, вършиме енергийно разчистване и по този метод прогонвате негативната сила. Много е значимо, когато организирате този обред, къщата да бъде чиста и подредена, а вие би трябвало да сте си взели душ, с цел да може изцяло да елиминирате отрицателната сила. По този метод се прави цялостно разчистване. Това филтриране следва да се прави всеки месец и по този метод да се предпазите от всички типове отрицателна сила.

Восъчна свещ

Когато прекадявате къщата, би трябвало да запалите восъчна свещ. Пламъкът на свещта ще ви помогне да се свържете с Бог и да разсъните вашата вътрешна сила и мъдрост.

Прекръстете се

Изследванията на съветски учени съвсем изненадаха обществеността. Именно те разкрили, че микробите изчезват незабавно след прекръстване. Забелязано било, че водата трансформира структурата си, т.е. става по-чиста, в случай че се прекръстите авансово и прочете молитва.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР