Тъмната фигура, която можеше ясно да се наблюдава от разстояние,

...
Тъмната фигура, която можеше ясно да се наблюдава от разстояние,
Коментари Харесай

Заснеха чудовището от Лох Нес

" Тъмната фигура, която можеше ясно да се следи от разстояние, в това число ясно изразената му глава и шия, остана неподвижна за минута, преди да се потопи в дълбините на водата. ”, твърди Глория Дейвидсън, снимала видео клип, оповестен в Туитър.
Колкото и огромен да е броят на свидетелствата за съществуването на именитото страшилище от Лох Нес, сниманото от двойката Глория и Иън Дейвисън, наподобява в действителност нещо извънредно. Съответният видеоклип е оповестен в YouTube:

Докато са се движели в завладяващото езеро до живописната планина в Шотландия, те са видели нещо, което изскача от водата, принуждавайки ги да останат на място и да стартират да снимат.
На видеото се вижда ”черно творение “, което излиза от водата зад редица дървета, само че остава неподвижно по време на целия кадър, до момента в който единствено водата се пръска към нея. Въпреки двойката е била надалеч от фигурата, Глория твърди, че съществото е имало ясно изразени „ врат и глава “, които явно са се виждали с „ просто око ”, споделят очевидците.
„ Определено бих могъл да видя гърба й. Тя изчезна след минута под водата ”, добави Глория Дейвисън, представена от „ Daily Star ”.
Въпреки че признава, че хората постоянно имат предпочитание да имат вяра в нещо, Глория изрази убеденост, че това, което са видели, не може да бъде обяснено. " Беше живо и несъмнено не беше кит ", заключи двойката, чиято хипотетична фотография на „ Неси ” след това бе добавена в Официалния указател на свидетелства за съществуването на чудовището от Лох Нес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР