Талантливият Богомил Бонев изгря в Х-факторТалантливият певец от Горна Оряховица

...
Талантливият Богомил Бонев изгря в Х-факторТалантливият певец от Горна Оряховица
Коментари Харесай

Боги – певецът ракета

Талантливият Богомил Бонев изгря в „ Х-фактор ”


Талантливият артист от Горна Оряховица Богомил Бонев-Боги след два месеца приключва консерватория в Лондон. 21-годишният юноша се прочу като дарование след присъединяване му в музикалното риалити “Х фактор” през 2011 година Тогава 14-годишен, той бе на крачка да завоюва формата, само че се класира втори.
 s7-bogi4  s7-bogi3  s7-bogi1  s7-bogi
Шест месеца по-късно, Боги победи с първата си независима ария с видеоклип “Спри”.

Създал е и ария, която нарекъл „ Човекът ракета ”. „ Това е метафора, която въплъщава стремежът на личността да реализира фантазиите си. Устремът на човек към нови достижения и способността му да не разрешава никой да му внушава, че не може да реализира мечтаното. Щом човек има вяра в нещо, той основава към себе си поле от сила, която притегля мечтаното ”, разсъждава Богомил Бонев.

Преди 3 години кандидатствал в 5 университета и бил признат във всичките. Четирите са в Лондон, а петия – „ Бъркли ”, Калифорния. Богомил избрал да учи „ Музикално осъществяване и звукозапис ” в Англия.

„ Тази компетентност дава сериозна подготовка с изключение на за пеене и вокал, само че и учи по какъв начин се работи в студио, по какъв начин се провеждат концерти, дава добра подготовка в региона на музикалния мениджмънт. Единият от обичаните ми предмети е композиране на музика за филми и реклами. Тази активност носи положителни приходи, а специалността като цяло дава обширна подготовка ”, изясни пред „ Труд ” Богомил Бонев.

Напористият артист желае отсега нататък да се изявява на сцена, само че и да продуцира музика.

„ Голямата ми пристрастеност е да сътворявам музика за други хора и компании. Изпитвам наслаждение да върша аранжименти. Чувствам се задоволен, когато с моята музика мога да накарам хората да танцуват ”, доверява Боги.

Той разкрива, че има значително авторски песни като написа и текстове, и музика. Само преди три седмици основал ария, която ще бъде включена в дебютния му албум. Върху парчето работил дружно с текстописката Катрин Хупър. Нарекъл е албума си „ Глава втора ”. Идея за заглавието му дал негов другар с забавно мениджърско мислене. Той му споделил: „ Ти имаш история от живота ти в България, само че си пристигнал в Лондон, почнал си нещо ново и това е втората глава от твоя витален път ”.

Горнооряховецът е уверен, че Лондон е точното място, където желае отсега нататък да работи и да развива плановете си.
„ В Англия се толерират другите стилове, създателят има опция да опитва, а публиката е отворена даже и към новаторството ”, описа Богомил.

В Лондон той е разкрил неограничени провокации в музикалния отрасъл без значение дали е концерт, снимане на клип, на филм, реклама и фестивали в разнообразни стилове.

В момента Богомил Бонев кара стаж като провежда разнообразни музикални събития. Сред най-значимите е фешън шоу с музикална част и изява на Рандъл Кръст, който е един от най-нашумелите реализатори по певческо рапиране.

Енергичният юноша доверява, че се разтоварва от напрежението като прави кросове, с фитнес и плуване. Плуването му оказва помощ, с цел да развива дишането, както и да поддържа добра стойка, което е значимо за всеки реализатор, който излиза на сцена. Често и медитира, а посредством духовната техника съумява да реализира вътрешен баланс и естетика.

Богомил е извънредно зает и рядко си идва в България. Когато е в Горна Оряховица обаче не пропуща да се види с музикалната си педагожка и началник на групировка „ Нова музика ” Аделина Колева, посещава и подготовките на групата.

Семейството на Боги е с афинитет към музиката. Майка му и баба му са свирили на пиано, а дядо му на китара. Самият той се занимава интензивно с музика от 6-годишен. Признаци, че има огромен гений обаче посочил още като бебе.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР