Талантливи студенти от различни специалности на Университета за национално и ...

Талантливи студенти от различни специалности на Университета за национално и

платена публикация
Стартира записването за А1 Бизнес академия в УНСС

Талантливи студенти от разнообразни специалности на Университета за национално и международно стопанство (УНСС) ще имат опция да преминат през редица профилирани на практика образования с лектори от А1. Програмата А1 Бизнес академия е част от дълготрайното партньорство сред А1 и УНСС.

За да кандидатстват за А1 Бизнес академия, възпитаниците на УНСС би трябвало да са сред 2 и 4 курс или в магистърска стратегия и да попълнят къса. Крайният период за кандидатстване е 13 февруари, а образованията ще стартират първоначално на март.

„ Създаването и построяването на добре готови, знаещи и можещи експерти е обща цел за бизнеса и академичната общественост и повода за взаимната стратегия, която стартираме през днешния ден с УНСС. За нас в А1 поддръжката за младежите на старта на кариерния път е дълготрайна идея и ще се веселя да продължим да развиваме тази самодейност и отсега нататък, “ съобщи Миглена Узунова-Цекова, старши шеф „ Човешки запаси “ и член на Лидерския екип на А1 България.

„ Приоритет за нас е образование, тясно обвързано с бизнеса. Чрез такива партньорства построяваме мрежи за шерване на опит, информация и отзиви и имаме традиция в тази област. Правим всичко това, с цел да имат нашите студенти повече благоприятни условия за кариерно развиване “, разяснява ректорът на Университета за национално и международно стопанство проф. доктор Димитър Димитров.

В рамките на програмата, специалистите на А1 в областта на маркетинг, финанси, ръководство на човешките запаси, стопанска система и търговия ще преподават на студентите в четирите посоки. Най-добре представилите се в А1 Бизнес академия ще получат покана да се включат в Лятната академия на А1, по време на която ще имат опция да придобият действителен опит в бизнес среда, под управлението на наставник, като работят по предпочитани за компанията планове.

Източник: bnr.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg