Талантливи и красиви българчета от Варна се завърнаха с престижни

...
Талантливи и красиви българчета от Варна се завърнаха с престижни
Коментари Харесай

Талантливи и красиви деца от Варна прославиха България в Дубай

 Талантливи и красиви българчета от Варна се завърнаха с влиятелни награди и трофеи от Международния конкурс в Дубай " Малка мис и дребен мистър Планета и Галактика - 2021 година “, научи Varna24.bg .

16 –ят интернационален  конкурс за хубост и гений “ Little miss and Little mister Galaxy аnd Planet “, се организира преди броени дни в Дубай. 

В състезанието участваха 30 деца от доста страни, от 4 до 17 години, като  5 от  тях бяха българчета, спечелили от национални състезания, които имат право да показват страната ни на интернационалните състезания в целия свят. Участниците от Варна са ученици на школа за модели и гении " Старс академи “. Ето какво още споделиха от школата за ведията ни:

" Призовите места бяха извоювани от надарени и красиви български деца, които показаха страната ни ослепително.

Божана Атанасова на 14г. от Варна  - завоюва купата " Little Miss Galaxy “ 2021 – категория Teen

Християна  Илиева на 12г. от Варна – получи титлата  " Little Miss Planet “ 2021 -  категория Pre Teen

Никол Калчева на  8 година от Варна –  спечели купата " Little Miss Galaxy “ 2021  - категория Little

Мария Сомонова на 7 година от Варна –  получи титлата  " Little Miss Planet “ 2021 - категория Little

Божидара Христева  на 6г. от Асеновград -  завоюва купата " Little Miss Galaxy “ 2021 – категория Mini

Кандидатите имаха 7 спортни дни,  в които минаха през разнообразни турове пред интернационално жури.

Конкурсът се организира в следните посоки:

Вечер на другарството среща и запознанство на децата от всички нации.

Интервю с журито – участниците се показаха на британски, пред интернационалното жури, описаха за България, за себе си,  за своите достижения и фантазии.

Тематично дефиле " Четири сезона “- ферия на хубостта.

Модно ревю - арт – модерно дефиле.

Представяне в национални костюми.

Талант шоу – нашите деца впечатлиха журито с невероятни певчески и танцувални умения, Малката Мария възхити всички с осъществяването си на достоверна  народна ария,

Божана впечатли журито с майсторско осъществяване на доста сложна  джаз ария, Никол остави без думи присъстващите  с танца си, съвременен балет  с доста слжни акробатични детайли, Шест годишната Божидара завладя гостите със страхотено Ча Ча, а Хриси изправи на крайници залата с пламеното си осъществяване на микс от латино и общоприети танци.

И  най – красивата и приказна  час на състезанието беше дефиле с бални рокли.  Всички деца заблестяха, като същински принцове и принцеси.

Международното жури с ръководител Ирина Папазова – президент на фешън организация " Intersound “  и представители от Русия, Северна Македония, Ромъния, Грузия, Украйна, Индия, Дубай и други, имаха комплицираната задача да оцени участниците във всеки стадии.

Българските деца направиха мощно усещане.

Огромна подкрепо за участниците бяха представителите в  Детското звездно жури от България. Деца спечелили доста интернационалните състезания, представяйки почтено страната ни. Те поздарвиха участниците, журито и гостите със своите осъществявания.

Самуил Чешмеджиев  - Little Mister Earth 2016

Никол Проданова - Little Miss Planet  2018

Сияна Обретенова – Little Miss Galaxy Grand pri 2019, Little Miss Planet  2019

Марина Георгиева -  Little Miss Earth 2017

Конкурсът съответства и със " Световна детска фешън седмица “, в която децата също участваха. На този международен подиум те изживяха страстта да си манекен във висшата мода.

И в това мероприятие те впечатлиха с отговорност, финес, великолепие и професионализъм и получиха покана за контракт с  модна организация на международно равнище в Дубай. 

Така измина една седмица, изпълнена с незабравими мемоари и прекарвания в едно райско място, наречено Дубай.

В едноседмичната стратегия на състезанието уредниците се погрижиха да ни покажат и хубостта и неповторимите забележителности на страната, които няма да срещнете на никое място другаде по света. Един град на фантазиите, полет на фантазиите, основан с най-новите технологии на бъдещето. Най-високата постройка в света Бурдж Халифа, Палмата Джумейра и хотел Атлантис, Арабската Венеция-Мадинат Джумейра,Символът на Дубай-Бурж ал Араб, Рамката, Дубай Марина, Плажът Джумейра, Джип Сафари в пустинята,танцуващите фонтани, Аквариума и др ще оставят паметен спомен на участниците.

За следващ път доказахме пред света,че българските деца са  изключителни и можем единствено да се гордеем с тях ", разясниха от Старс Академи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР