Талантливата Цвети Радойчева засне клип към нейната авторска песен Изчезни,

...
Талантливата Цвети Радойчева засне клип към нейната авторска песен Изчезни,
Коментари Харесай

Цвети Радойчева провокира с видеоклип към Изчезни

Талантливата Цвети Радойчева снима клип към нейната авторска ария " Изчезни ", отдадена на дамите, потърпевши от домашно принуждение. Именно с тази комбинация сполучливата поп дива завоюва огромната премия на BG Music Festival през лятото. Текстът е на Петър Москов, а аранжиментът е дело на Алекс Нушев, за мастеринга отговорност носи Радо Минев.

Снимките на впечатляващото видео са направени в частна къща, чийто интериор е от достоверни мебели, направени от същинско дърво, с красива веранда и панорама към язовира " Мало Бучино ". В клипа, режисиран от Добромир Николов, който е и оператор на фрагментите, огнената брюнетка си партнира с разпознаваемия артист Александър Димов, прочут от сериалите " Откраднат живот ", " Столичани допълнително " и други

Харизматичната Цвети Радойчева е в ролята на решителна млада жена, която не се предава и не пада духом, макар че е била обект на психическо и физическо принуждение от нейния сътрудник. Красавицата изхвърля от живота си този човек и самоуверено продължава напред. Видеото е с положителен край и цели да вдъхне кураж на доста дами, наранени от този проблем, да имат смелостта в точния момент да кажат " изчезни ", да запазят личността си и да запазят своята психика.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР