Талантливата спортистка Михаела Тихова е наградена за най-добър вратар в

...
Талантливата спортистка Михаела Тихова е наградена за най-добър вратар в
Коментари Харесай

Михаела от Английската е най-добрата ни вратарка

Талантливата спортистка Михаела Тихова е наградена за най-хубав вратар в Южна България в девическа възраст. Пловдивската ученичка от Английската гимназия играе футбол, откогато се помни, а в последните сезони с тима й Локомотив Стара Загора са сграбчили три шампионски купи в шампионата за юноши.

Михаела е упражнявала и в тимовете Енко и Пълдин. " Възхищавам се на Буфон - някогашния вратар на Ювентус, тъй като той е от тези митове, оставили сърце и душа на терена ", разкри младата футболна вяра пред " Марица ". През свободното си време десетокласничката обича да се разхожда по тепетата с другари. Противно на упованията обичаният български мъжки тим на спортистката е Ботев Пловдив, безконечния съперник на Локото. А от задграничните тимове пловдивчанката най-вече харесва Байерн Мюнхен.

Тинейджърката твърди, че още е рано да мисли къде ще кандидатства. Все отново призна, че се е насочила към спортната медицина, а най-интересният предмет в учебно заведение <210> е биологията. Михаела следи и други спортове и понякога върви на баскетболни мачове. А нищо на света обаче не би се отказала от футбола. В момента с тима <210> се готвят за републиканското състезание, което ще се организира в Казанлък с присъединяване на осемте най-хубави женски младежки отбора в страната.

Любимата книга на Михаела е " Ние, лъжците " от Локхарт. През лятото футболистката счита да се отдаде на релакс в Балкана, само че към този момент си колебае сред Банско и планинския парадайс Елешница.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР