Талантливата Соня Георгиева, която на кастингите на тъмно предизвика шок

...
Талантливата Соня Георгиева, която на кастингите на тъмно предизвика шок
Коментари Харесай

Двойничката на Бийбър напусна Гласът на България ВИДЕО

Талантливата Соня Георгиева, която на кастингите на мрачно провокира потрес в треньорите, към този момент напълно се е разделила с по-женствените черти във визията си.

Варненката очевидно се е сдобила с повече самочувствие след позитивните и окуражителни мнения, които получи след дебюта си на сцената и към този момент напълно се носи като юноша. Соня, която избра да се причисли към тима на Поли Генова, се изправи във вокален дуел против Александър Савов и извършиха парче на Джъстин Бийбър.

Изпълнителката и на визия, и на глас го докарва като тийн любимеца, а и по думите на Поли на подготовките е била по-добра от двамата, за жалост, не съумя да продължи напред в надпреварата, напомня блиц.

Сашо очевидно беше по-подготвеният във вокално отношение и справедливо завоюва доверието на Поли. Соня, която не беше открадната от останалите треньори, беше очевидно разочарована от развоя. Тя въпреки всичко получи окуражителни думи от Генова, която й сподели, че е станала по-уверена и най-важното е, че хората доста я харесва.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР