Талантливата Жаклин Райкова от СКТМ Комфорт записа блестящо представяне на

...
Талантливата Жаклин Райкова от СКТМ Комфорт записа блестящо представяне на
Коментари Харесай

Жаклин Райкова от СКТМ „Комфорт” с бронз от „Млад олимпиец”

Талантливата Жаклин Райкова от СКТМ „ Комфорт ” записа ослепително показване на финалния трети шампионат по тенис на маса до 12 години „ Млад олимпиец ” до 12 години.

Скоро навършилата 10 години Жаклин Райкова приключи на четвърто на четвърто място и завоюва бронзов орден, откакто записа 11 победи и 4 загуби.

„ Класираните на трето, четвърто и пето място бяха с подравнен брой победи и загуби. Не бих могла да желая повече от Жаклин, защото тя към момента играе във възрастова група до 10 години. Повече от удовлетворена съм, тъй като взе победи над състезателки, от които е губила преди. Тя има да играе още 2 години в тази възраст и имам вяра, че ще продължи да се развива по възходяща линия. ”, сподели за „ Петел ” персоналният треньор на Жаклин – Жанета Желева.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР