Таксиметровият шофьор, който блъсна пешеходци в центъра на Москва, не

...
Таксиметровият шофьор, който блъсна пешеходци в центъра на Москва, не
Коментари Харесай

Шофьорът от инцидента в Москва задрямал зад волана

Таксиметровият водач, който блъсна пешеходци в центъра на Москва, не е бил пийнал, заяви московската пътна полиция, предава Дарик радио. Снощи такси се вряза в пешеходци край Червения площад. Осем души бяха ранени, в това число двама мексикански жители, пристигнали в Русия за Световното. Според здравните управляващи седем от ранените са в положително положение, контузиите единствено на един от потърпевшите са по-тежки. Под наблюдаване в болница са оставени две мексикански гражданки, една украинка и две рускини.
" Имаше противен случай с такси. Шофьорът е изгубил надзор ", написа в Twitter кметът на Москва Сергей Собянин. Според източник на организация Интерфакс лидерът задрямал на кормилото и инцидентно натиснал педала на газта. Той се намира в страната законно и има всички нужни документи за работа.
Водачът на таксито има шофьорска брошура, издадена в Казахстан. Той е декларирал, че не е блъснал минувачите съзнателно, а задремал зад кормилото, откакто работил цяла нощ. Мъжът опитал да избяга от мястото на случая, тъй като се уплашил от станалото.
Срещу таксиметровия водач е заведено наказателно дело за нарушаване на разпоредбите за придвижване. Самият той е арестуван и се намира в ареста. Според събраните до момента данни, лидерът е от киргизки генезис и е роден през 1990 година В понеделник ще бъде избрана мярка за задържане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР