Таксиметровият бранш излезе на протест срещу незаконните превози на пътници

...
Таксиметровият бранш излезе на протест срещу незаконните превози на пътници
Коментари Харесай

Започна протестът на такситата


Таксиметровият отрасъл излезе на митинг против противозаконните транспорти на пасажери у нас, видя "Скандал ". Недоволството е провокирано от нелоялната конкуренция на съветската компания за транспорт „ Максим”.
Протест на такситата стартира и затваря през днешния ден 21 март улици в центъра на София. Заради недоволството, проведено от Национален таксиметров профсъюз се основава краткотрайна организация на придвижване.
До привършване на мероприятието се не разрешават престоят и паркирането на пътни транспортни средства на северозападната дъга на пл. „ Св. Ал. Невски “. Автомобили не би трябвало да стопират сред ул. „ Оборище “ и ул. „ 11-ти август “, зад църквата „ Св. София “. Също по този начин на ул. „ Оборище “ сред ул. „ Г.С.Раковски “ и пл. „ Св. Ал. Невски “ ще бъде неразрешено придвижването и паркирането, както и на ул. „ Оборище “ сред бул. „ Васил Левски “ и пл. „ Св. Александър Невски “. Забраната е вализна и за югоизточната дъга на пл. „ Св. Ал. Невски “. За времето от 13.00 часа до 14.30 часа на 21.03.2019 година се позволява паркирането на колите, участващи в шествието на последна дясна пътна лента на бул. „ Цариградско шосе” сред 7-ми километър и Враня в посока център, отвън обсега на спирките на всеобщ градски превоз и зоните за престрояване.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР