Такова чудо няма. Това възкликна лидерът на БСП Корнелия Нинова

...
Такова чудо няма. Това възкликна лидерът на БСП Корнелия Нинова
Коментари Харесай

Нинова за Борисов: Такова чудо няма

Такова знамение няма. Това възкликна водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред премиера Бойко Борисов, който от съвсем година не е идвал в Народното събрание. Не се знаела позицията на кабинета по политиката на доближаване. " Редица страни ще получат повече пари от нас ", разкритикува Нинова, като изясни, че солидарността изисква особено внимание към такива страни като България, с цел да не се разделя Европа на две скорости. Италия ще получи с 11 милиарда евро повече, Испания - с 10 милиарда евро.

" Защо това е по този начин ", попита Нинова, представена от news.bg. Според нея в тези страни имало държавници.

" Пазите неутралитет от българския народен интерес ", упрекна соцводачът на Борисов. " Нямаме и позиция по политиката за миграция... Защо не се извършват решенията за връщането на икономическите мигранти ", пита социалистката.

Нинова желае Бойко Борисов да внесе в Народното събрание спор бюджета на Европейски Съюз.

В отговор Цветан Цветанов незабавно отбрани достиженията на кабинета. Именно ние сме вкарали тематиката за Западните Балкани в обсега на Европейски Съюз. На всички конгреси в Европа се пазят националните ползи. Председателството не било на една партия. Всички политици би трябвало да бъдат поощрени, щом желаят да се чуе мощният глас на страната, по думите на Цветанов.

Високи резултати от управлението ни на Европейски Съюз предвижда още Цветанов. Чест прави на министър-председателя, че през днешния ден е тук измежду нас, сподели още Цветан Цветанов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР