Тъкмо започнах да обяснявам на европейците защо куролацията между ИТН,

...
Тъкмо започнах да обяснявам на европейците защо куролацията между ИТН,
Коментари Харесай

„Дневник за властта“: Приключихме с промяната

Тъкмо започнах да изяснявам на европейците за какво куролацията сред Има Такъв Народ, Движение за права и свободи, ГЕРБ и Митрофанова направи по този начин, че да съм prime minister по малко и от мечешка бременност. Обаче ми звъни Херо и вика:  Abort. Abort the mission!

Aз му виках на дъ пресидент, че е вери импортънт да ъпрувнем предлагането на Макрон за македонците, тъй като ние доста се харесваме с французина. Даже му крещя да подсигурява за мене, че му е вери биг рейтингът. Да, но той като сподели, че то френското предложение било дъ бест и Асен ми вика:  it’s a trap!

И аз им крещя на хората, че то те ме карат, но аз не желая. Пратих дори министърката на онея ти ми работи в сянка да ги забаламоса нещо европейците. То пък взе, че мина в Народното събрание с гласовете на Демократична България, Движение за права и свободи и ГЕРБ и тогава към този момент им крещя: Добре, че бях аз да го постигнеме тоя исторически триумф!

Лена пък взе, че я тръшна грип измежду лято – някакъв нов израелски вариант, по този начин ми вика Лорер. Трябвало към този момент единствено на Линда да ѝ търсиме парапета. Че #ГешевВън май щял нещо да ѝ ревизира температурата.

Даже изкарахме баща ми Петко на жълтите павета, в едно с наборите му Бойко (Рашков) и Корнелия. Голяма наслада падна ей – хората на Христо викат тук не е Москва и тея на Корнелия скачат високо, да не мисли Найо, че са червени.  Пък баща ми им сподели, че тея дето пишат, че с Лена не сме били търсили парапета, могат да се заловен за неговия. Ха – ха

         Toчно тогава откриха два случая на маймунски грип тука, дето се предавал при непосредствен контакт сред мъже…

Kornelia написа в чата „ Troinata koaliciq ”: Кой ще ни дaде парии!?

Получих имейл от стартъпа за произвеждане на спагети от крилца на мухи-винарки, финансиран персонално от Фонда на фондовете. А от стартъп завода за произвеждане на тротинетки с нулев въглероден отпечатък с вграден чип за подготвяне на кето-гризини от чия, хумус и киноа, работещи със слънчева сила са ми написали: Кириле, демокрацията ти лиши доста!

Всички еднорози застанаха на моя страна, което си е грандиозна победа дето се вика. С Грета Гутенберг и Flora Стратиева се напихме от тъга в zoom chat-а и се заклехме в името на зеления Monster, че силата ще бъде с нас.

Звъня ми и президентът, на Руанда. Вика ми Кириле, това в една същинска тоталитарна страна не би трябвало да се разрешава въобще. Да идват танковете!

С Лора, Полина, Миролюба, Цветанка, Светльо, Марина и Ани имаме общ чат „ Bogini ” – там ми пращат известия, че са подготвени незабавно да ми вдигнат рейтинга, тъй като Бойко (Борисов) се мислел за по-голям господ от тях и ги засенчвал.

Викам им на „ Гардиън “: Абе, Радев ще спре оръжието дето го изнася Korneliq, бе!

Ето и любимотото ми писмо от почитатели liberali от квартала:

„ Аз за следващ път си напомням за какво ненавиждам толкоз Ганя..Ганя за следващ път ми дистройва съмър вакейшъна и вместо да чилвам на Синеморец, би трябвало да се изправя на площада против орките и чобанията на опозицията! Ънбилийвабъл! Поне на площада съм с всичките си другари и виждам единствено най-умните и красиви лица! Вчера Демократична България мамите от Веслец и Сан Стефано бутаха количките в посока митинга, цели тиймс от Бизнес парка присъстваха, стотици от градинките Кристал и национален се реалокираха на площада, соу емпауъринг! А знаете ли какво ни свързваше всички там? Всички до един денем бяхме шернъли поста на фаундъра на payhawk! Само Джулс не беше там, само че тя пък не е и от най-умните хехе В последна сметка спийд дейтинг бизнесът на Джулс фейлна, скараха се със Сара за някакъв сърфист, ин дъ ласт минет се освободило място на Корабчето и Джулс още веднъж е барманка там и този съмър! С Поли Паунова трябваше да заминем този уикенд и да спим на новите бунгала, само че уви, Ганя скапе и този проект! Защото, гайс, би трябвало някой да тейкне кеър за демокрацията като предотвратим нови избори непременно! А аз ще уин бек Джулс лейтър този съмър! ”

Корнелия пък споделила на комунистите, че до понеделник с Асен щели да ни арестуват, а тя щяла да се съгласи да стане prime minister -oпит с MAFIQTA имала още от „ Техноимпекс “, а и Костов щял да й оказва помощ. Така викала.

Седим си в неделя късно вечер с Васо Гюров в Борисовата градина. Отнякъде се появяват два таралежа и присядат на тревата до нас, до момента в който мирише на липа, а ние пушим джоджан. Мълчим си. Мисля си, че от дълго време съм дал прошка на БКП…Може и на ГЕРБ да простя…

Приключихме с смяната! Да идва оркестъра…

THE END

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР