Тъкмо навреме за голямата предпразнична треска Yettel предлага най-новия фотографски

...
Тъкмо навреме за голямата предпразнична треска Yettel предлага най-новия фотографски
Коментари Харесай

Yettel дава идея за перфектния коледен подарък с фотографския флагман HUAWEI Mate 50 Pro в комплект с безжични слушалки

Тъкмо в точния момент за огромната предпразнична тресчица Yettel предлага най-новия фотографски флагман HUAWEI Mate 50 Pro в комплект с безжични слушaлки от марката. Специалната оферта включва класическият черен вид на смарт телефона с 256 GB памет, както и премиум версията на модела с тил от оранжева веган кожа, свръхиздръжливо Kunlun стъкло на екрана и 512 GB памет. До края на декември двете разновидности идват с чудесните HUAWEI FreeBuds SE в софтуерен тандем, подготвен да влезе непосредствено под елхата.

HUAWEI Mate 50 Pro разполага с революционната за смарт телефон фотографията 50MP Ultra Aperture XMAGE камера с 10-степенна регулируема f/1.4 умна бленда. Тя работи с XD Fusion Pro система за изображения и висок банкет на светлина, което разрешава конфигуриране до съвършенство на детайлите на светлината и сенките, както и на студените и топли тонове. Super Night режимът улавя изображения със супер качество даже в едва осветена среда. Перископната телефото камера поддържа диапазон на нарастване до 200 пъти, а широкоъгълната макро камера се оправя и с най-миниатюрните елементи. Поддържа също макро видео снимане и макро картина в картина (PiP) за точно предаване на подиуми в придвижване. Наскоро HUAWEI Mate 50 Pro бе определен и за смарт телефон с най-хубава
Всичко за Вашата сватба
камера на пазара от водещата в света фотографска лаборатория DXOMARK с отвяващ конкуренцията резултат.

Моделът прави и безапелационна крачка напред в естетиката и издръжливостта със симетричния дизайн Clous de Paris и с първото за компанията свръхиздръжливо Kunlun стъкло на екрана във версията с оранжева кожа. То е точно създадено въз основата на йонно-обогатено имплантиране и напредък на милиарди нанокристали. Така устойчивостта на строшаване на 6,74 " извития OLED екран със 120 Hz освежаване е нараснала до 10 пъти. Смартфонът идва и с усъвършенствана отбрана на корпуса и покрива документа IP68, а оранжевата версия устоя до 30 минути във вода на дълбочина 6 метра.

HUAWEI Mate 50 Pro работи с високопроизводителния чипсет Snapdragon 8 Gen 1 и поддържа 66W бързо зареждане на мощната си 4700 mAh батерия. Моделът стъпва на технология, която отнася продуктивността на последващо равнище. Технологията SuperHold разпределя интелигентно паметта, с цел да обезпечи безпроблемно справяне с доста задания по едно и също време. SuperRender понижава потреблението на сила посредством междукадрово предсказание на равнище пиксел, а по време на гейминг поддържа игрите постоянни при високи кадрови честоти и предотвратява прегряване. SuperStorage отстранява дублиращите се файлове и компресира рядко употребяваните приложения, спестявайки до 20 GB. Иновативният
Всичко за Вашата сватба
режим за икономисване на сила задейства функционалността SuperEnergy Boosting, която дава още три часа в режим на подготвеност или 12-минутен диалог, даже когато равнището на батерията падне до 1%.

До края на декември класическият черен вид на HUAWEI Mate 50 Pro с 256GB памет е понижен от 1 719,99 лева на 1 519,99 лева брой или с 50% отстъпка на лизинговите вноски за първите 6 месеца – за 41,99лв. на месец, и по 85,59 лева за оставащите 18 месеца с проект Тотал Макс 31.99 и контракт за 2 години. Цената на премиум весията на модела с тил от оранжева веган кожа, свръхиздръжливо Kunlun стъкло на екрана и 512 GB памет е 1919,99 лева в брой с проект Тотал Макс 31.99 и контракт за 2 години или на лизинг за 95,59 лева на месец за 24 месеца.

Двете вариации на HUAWEI Mate 50 Pro идват при новите си притежатели в комплект с безжичните слушалки HUAWEI FreeBuds SE, които са измежду най-новите аудио оферти на марката. Със своите драйвери от по 10 мм оферират кристално чист тон към своя премиум дизайн и извънредно ниско тегло от по 5,1 гр. за една слушалка. Батерията разрешава непрекъснато възпроизвеждане на музика
Всичко за Вашата сватба
за 6 часа, които с вградения заряд в кейса могат да доближат до 24 часа. FreeBuds SE имат резистентност на пръски, вода и прахуляк и се свързват извънредно елементарно към моделите на HUAWEI единствено с приближаване до смарт телефона.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg