Такива сме ние хората: всяко нещо се опитваме да го

...
Такива сме ние хората: всяко нещо се опитваме да го
Коментари Харесай

Забавления, които ще развият сексуалността ви

Такива сме ние хората: всяко нещо се опитваме да го дефинираме и да го сложим в някакви рамки. Сексът не е изключение. Когато приказваме за хетеросексуалните връзки, под секс всеобщо си представяме онази физическа активност, обвързвана с проникването на пениса. Всичко друго го одобряваме като „ предварителна игра “, т.е. нещо, което предхожда главното деяние. Справедливо ли е това? Не, нали? Първо, тъй като не постоянно сме в въодушевление за „ главното “ и второ, тъй като не постоянно имаме опцията да го изпълним.
Да опитаме да погледнем на секса без навлизане не от позицията „ аперитив “, а като на „ главно ядене “.

Наричат го фротаж
На елементарен български език си е търкане (или търкане). Да, в учебниците по физика също го написа. Но тук приказваме за триенето на тяло в тяло, като предварителни или заключителни полови милувки. Ако ви звучи малко суховато това определение, то е, тъй като надникнахме за инспекция в уикипедия. Обаче, спомнете си времената, когато вие и партньорът/ката ви към момента не сте изпитали сладостта от същинския секс, а сте били в интервала на натискания и целуване. Защо да не си припомните тези времена и да оставите секса с проникването за идващия път? Нека всичко е единствено до бясно търкане и целуване. Само. Дори и не си помисляйте за „ варварското “ навлизане! Просто се договорете, че този път ще е само натискане, целувки и шепот на възбуждащи думи и стенания. Ще кажете, че това звучи натегнато и като следващият съвет от списание за дами. Дори и да е по този начин, не може да отречете и различен факт – всички рано или късно се пристрастяваме в еднообразието на половите си сюжети, че не позволяваме даже концепцията, да опитаме да разчупим шаблона.

Играчки (и игри)

Не за деца, несъмнено. И светът на играчките за възрастни надалеч не се изчерпва с богатата гама от вибратори. Съществуват и други други възможности, за някои от които даже и през разум не би ви минало да употребявате. Защото не всички играчки за възрастни наподобяват формата на фалос. Пък и даже в случай че са с присъщата форма на пенис, не е наложително да бъдат сложени вътре – задоволително е да допират клитора на дамата или половите устни, с цел да ѝ доставят наслаждение. Добре е такива играчки да са от мека материя, със закръглени форми.

Масаж
Лъжете се, в случай че смятате, че масажът е по-малко сетивен и прелестен сексуален миг, в съпоставяне със секса. Може да теглите чоп кой кого ще масажира, а след това сваляйте облеклата (и двамата) и се впускайте в приятни занимания. Като допълнение може да си поставите условия къде може и къде не трябва да се докосвате. Пробвайте с най-простия масаж за разформироване. Направете го преди сън, в случай че щете – на свещи, само че може и да вмъкнете колкото пожелаете еротика, като се впуснете освен в работа с ръце, само че и с устни и език…

Фингъринг
Да, използването на пръстите. Фингъринг се назовава еротичната техника, която се извършва единствено с пръсти. Включва от леките докосвания и притискания, през галенето на ерогенните зони, та чак до „ изследване на вътрешния свят “.
„ Две пръстчета “. Мъжът нежно обгръща клитора на дамата с два пръста. Така тя може сама да се движи и да дефинира темпото или да помоли него да прави придвижванията. Техниката е подобаваща за дами, които имат сензитивен клитор, защото стимулацията е доста деликатна и без нападателен напън.
„ Помощ от ръката (на приятел) “. Клиторна стимулация и пенетрация = оргазъм. Простата формула допуска, че на дамата ще ѝ бъде прелестно, в случай че към пръст (или два, само че не повече!), проникващи във влагалището, се добави и кръгово стимулиране на клитора с палец. Само звучи комплицирано за осъществяване, действително се реализира с лекост.
„ В търсене на непознатото “. Или в случай че би трябвало да сме по-конкретни – в търсене на митичната G-точка. Мъжът леко свива пръсти (не повече от два!) и деликатно ги вкарва във влагалището. След това стартира да прави леки вибриращи придвижвания. Е, не постоянно, само че в случай че дамата е с шанс в този ден, то и прекарването ще е разтърсващо. Разбира се, че и мъжът не трябва да остава без внимание, още повече, в случай че е от тези, които нямат срещу сходни техники. Много мъже се тормозят да си признаят, че си падат по стимулация с пръсти към и в ануса.

„ Изкъпи ме! “
Баня, топла вода и какво по-забавно от това, да бъдете изкъпан/а/ от другия? Единственият проблем е, че при секс под или във вода, бързо се отмива естествената женска „ смазка “. Лайфхак (модерното наименование на „ хитринка “): няма секс – няма проблем. Но, както към този момент стана дума, сексът не е единственият източник на наслаждение. Самото сапунисване, търкането на тялото на колегата и всевъзможни закачки под душа или във ваната, са прелестна опция на „ баналното “ навлизане.

Огледална мастурбация
Или взаимна. Едно от най-еротичните и възбуждащи прекарвания – да мастурбираш пред погледа на партньора/ката си, да я/го гледаш в очите, до момента в който те следи и даже да те насочват какво да вършиш. Ако сте от по-смелите, може да се въоръжите и със актуалните играчки с ръководство през телефон; играта минава в по-различно измерение, тъй като сътрудникът е този, който взема решение по кое време да ви докара до края.
Изобщо, това е прекарване, в което всеки може да покаже (и безусловно!) на другия какво, къде и по какъв начин му харесва в ласките, да не приказваме, че е и гратис еротично шоу, което представяте на обичания човек.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР