Такива грешки на високо ниво са забранени. Това заяви селекционерът

...
Такива грешки на високо ниво са забранени. Това заяви селекционерът
Коментари Харесай

Драган Стойкович: Такива грешки на високо ниво са забранени

Такива неточности на високо равнище са неразрешени. Това съобщи селекционерът на Сърбия Драган Стойкович-Пикси след провалянето на западните ни съседи от Швейцария с 2:3 в група G на Световното състезание по футбол в Катар. Загубата изхвърли " плавите " от по-нататъшно присъединяване в елиминациите на шампионата и наставникът закономерно бе отчаян .
Драган Стойкович.
" Когато загубиш мача, несъмнено мислим за направените неточности от нашата отбранителна линия, само че се пазиме и нападаме групово. Обърнахме нещата след 0:1, с цел да поведем с 2:1, само че още веднъж не играхме добре отбранително. Беше толкоз елементарно за швейцарците да отбележат втория гол, което беше в действителност шокиращо за нас. От психическа позиция, това беше доста позитивно за противника. Подобни неща на такова високо равнище са неразрешени. Ако повтаряш тези неточности е доста мъчно да спечелиш. В бъдеще би трябвало да работим и да създадем всичко допустимо, с цел да разгадаем казуса ", стартира той.

" Дойдохме тук с доста травми на наши основни играчи. Беше доста мъчно да се оправим с това, да играем на високо равнище на Световното състезание. Разбира се, че имаше интервал през последната година и половина, в който имахме сполучлива серия, само че в този момент имаме спад във формата. Имахме несъмнено проблеми в отбрана, само че това би трябвало да претърпи по-подробен разбор. Стиснах ръцете на играчите и им споделих, че би трябвало да държат главите си високо. Те в действителност дадоха най-хубавото от себе си ", приключи Пикси.

Сърбия загуби от Бразилия на старта с 0:2, преди да направи зрелищно тъждество 3:3 с Камерун, като водеше с 3:1 през втората част. Последва провалянето от Швейцария в решителния конфликт от груповата фаза с 2:3. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР