Такава конфликтна ситуация предаването не помни от много време!Рапърът Ванко

...
Такава конфликтна ситуация предаването не помни от много време!Рапърът Ванко
Коментари Харесай

Такова нахалство от години не е имало във ВИП Брадър! Ванко 1 изби рибата: Мога да ви...

Такава конфликтна обстановка предаването не помни от доста време!

Рапърът Ванко 1 се опълчи на разпоредбите и отхвърли да извършва задача, предоставена от Биг Брадър.

Музикантът трябваше да взе участие в специфична хореография.

Танцът на единия тим бе " Флинстоун " в ръцете на Диона и Кулагин, а на втория " Ръбъл " - на Яна, написа Блиц. Още до момента в който гледаше двамата си хореографи Ванко 1 не спря да мрънка, че е невероятно да се оправи с такива кръшни придвижвания. " Вижте, може нещо да се раздвижа откъм гърба. Ако има костюми обаче, аз съм навън. Не може да ме гледат внуците като педеруга ", отсече някогашният пандизджия. 

" Мога да ви чу... по дуп..., в случай че това ви устройва ", пошегува се след минути той.


Разединението в тим " Флинсоун " бе на всички равнища. Скандалите сред Диона и Кулагин не секваха, Божана се разрева, а Ева просто отхвърли да влиза в следващия рунд на разногласия.

Отбор " Ръбъл " пък тренира заедно под управлението на брачната половинка на Петко. 

" Аз това няма да го направя, това няма по какъв начин да стане. Ще недояждам, в случай че би трябвало, с цел да се реванширам пред тима. Това са мои правила. Не желая моите внуци да ме гледат като жена, това е оскърбление. Все едно да накарате на една жена да пръдне ", съобщи Ванко 1 в изповедалнята.



Биг Брадър реши да вземе крайни ограничения поради отхвърли на Ванко 1 да взе участие в играта: " Участието в задачи е наложително. Заради отхвърли на Ванко да взе участие в задачата, Биг Брадър лишава всичките му права като постоянен съквартирант във ВИП Брадър 2018 - губи правото си да номинира и да бъде номиниран. Няма право да взе участие в никакви задания или празненства в Къщата. От този миг Ванко към този момент няма никакви права и отговорности като съквартирант във ВИП Брадър 2018. "

Мястото на Ванко бе заето от Стефан.



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР