Такъв скандален случай в историята на България няма. Защото г-н

...
Такъв скандален случай в историята на България няма. Защото г-н
Коментари Харесай

Добрев: Крадат 3,5 милиарда лева от горивата, затова им трябва Рашков

" Такъв абсурден случай в историята на България няма. Защото господин Тодоров бе определен и по-късно бе поправен законът, с цел да му пасне ", съобщи Дилян Добрев от ГЕРБ по бТВ. " Сега казусът е по какъв начин ще заседава комисията. Защото, с цел да превземе КЕВР, Политическа партия понижи комисията на трима индивида, в този момент остават двама. Те по какъв начин ще заседават. Логично в този момент би трябвало да се върне Иван Иванов ", добави той.

" Тодоров не дава отговор и в този момент. Няма 5 години стаж. И Ива Митева си призна, че Лена Бориславова ги е притиснала ", добави той.

" От октомври до декември има единствено 30% от нужния газ. Сега за юли се оказа, че и медиаторите са съветски. И всички работят с руснаците. България и преди работеше с този медиатор, след което поискахме пряк контракт с " Газпром ", добави той.

Горивата сега са по-скъпи от тези във Франция, Полша и Румъния. И те не купуват на ниска цена съветски нефт. Разликата е 1,20 лв.. Защото тази връхнина отиват в медиатор.

Според него би трябвало страната да купува нефт. Да го преработва на ишлеме. И да го продава на бензиностанциите.

Крадат се 3,5 милиарда лв. от горивата. Заради това им е нужен Рашков. Да замита следите. Получихме отговор за ДАНС, че нашият сигнал за медиаторите към този момент е във Върховен касационен съд. " Няма по какъв начин да се скрият тези закононарушения ", безапелационен е Добрев.

" Нали имаше 8 милиарда, които ГЕРБ крадеше? Една автомагистрала е 2 милиарда, по какъв начин да се открадне. Краде се от горива, от газ, от акумулатори. В меморандума с " Джемкорп " има арбитражна уговорка ", добави той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР