Така наречената журналистка Калина Паскалева стана поредната метреса, обслужваща спалнята

...
Така наречената журналистка Калина Паскалева стана поредната метреса, обслужваща спалнята
Коментари Харесай

БОМБА: Т.нар. журналистка Калина Паскалева обслужвала Бойко, хвалила се, че й давал кола и пачки кеш всяка седмица?

Така наречената журналистка Калина Паскалева стана следващата любовница, обслужваща спалнята на Бойко Борисов. Скандалът осветлиха пред Narod.bg източници в ГЕРБ, имащи достъп до премиерската резиденция в Бояна.

Според най-горещия политически слух Калина всяка седмица най-малко по един път била привиквана в покоите на падишаха от Банкя.

Аферата вървяла от най-малко година насам, само че Калина към този момент се похвалила, че имала извънреден достъп до спалнята на Баце, от което намазала автомобил и тлъста седмична прехрана в кеш.

Борисов, като изтъкнат илитерат, уредил спорадично да излизат изявления на Калина в разнообразни медии, обслужващи шайката ГЕРБ. Бойко дори срещнал любовницата си с Красимир Каракачанов като настоящ министър, с цел да отпусне Министерството на защитата пари за снимане на филми, които Калина да подпише като създател.

Покрай приключенията в спалнята на Баце угодническите медии почнаха да разгласяват неуместните постове на Паскалева от фейсбук, в които авторката на книгата „ Дневниците на една курва” гневно плюе президента Румен Радев и мощно подмазвачески за Иван Гешев.

Времето на осъзнаването й като зложелател на Радев съмнително съответствува с началото на порновръзката с Баце. Затова се допуска, че точно ББ насъсква „ острото перо” Калина против Румен Радев – единственият настоящ политик, одобряван от над 2 милиона българи.

Висши гербери не без съображение се притесняват, че идната Мата Хари може да е точно въртиопашката Калина Паскалева. Държанката на Боко има навика да върти задника си натам, накъдето й е преференциално и без никакъв проблем започвала да храчи против хора, които до неотдавна са я хрантутили.

По същата скица Калинчето оплюваше Николай Бареков, с който също обменяха телесни течности, Николай и Евгения Баневи и последният й огромен шеф – Ветко и Маринела Арабаджиеви, които сега също са оповестени за врагове.

Като нищо откакто Борисов и ГЕРБ изпаднат дефинитивно от власт Паскалева ще почне да разказва приключенията си с премиера в нова книга, най-вероятно озаглавена „ Дневниците на курвата на ББ”. Самата журналистка към този момент е дала индикации, че разполага с прелюбопитни фотоси от Бояна.

Родена на 8 ноември 1986 година секс бомба се оказа с богат любовен опит в ГЕРБ. Калина имала интимна връзка и с женен министър от втория кабинет на Баце. Изневярата на управника обаче траяла ден до пладне и разкаялият се гербераст бил шута на палавницата, с цел да се върне при брачната половинка си.

Вероятно креватните му преживявания с Паскалева са достигнали до ушите на плейбоя от Банкя, който поискал персонално да тества уменията на брюнетката в „ Кама Сутра”.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР