Така коментираха от Продължаваме промяната изявлението на Бойко Борисов за

...
Така коментираха от Продължаваме промяната изявлението на Бойко Борисов за
Коментари Харесай

ПП: Видя се кой остави Лукойл години наред да не плаща данъци в България

Така разясниха от " Продължаваме промяната " изказването на Бойко Борисов за " Лукойл "

Във връзка с тазвечерашното изказването на Бойко Борисов за " Лукойл ", от " Продължаваме промяната " разясниха: " Видя се кой остави " Лукойл " години наред да не заплаща налози в България. И кой отдаде на концесия нефтеното пристанището в Росенец на цената на 2 магазина в мола. "

От партията напомнят, че първи от „ Продължаваме промяната “ са внесли план на решение на казуса с високите цени на горивата. " Предложение, даващо опция да се възползваме от дерогацията, която кабинетът „ Петков “ контракти ", допълват от " Продължаваме промяната ", представени от Българска телеграфна агенция.

По-рано Бойко Борисов се възмути от решението на Енергийната комисия да не поддържа плана, импортиран от Делян Добрев, за компенсиране на разноските на потребителите на моторни горива и разгласи, че е следил нова коалиция - " Лукойл ". Според Борисов - партията на Промяната, Българска социалистическа партия, „ Възраждане ” и „ Български напредък ” не са подкрепили да се връща един лев на българските консуматори от елементарната нафта и бензина A95.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР