Така ЕС провокира енергийна криза там. На това обръща внимание

...
Така ЕС провокира енергийна криза там. На това обръща внимание
Коментари Харесай

Handelsblatt: Европа започна да отнема газ от развиващите се страни

Така Европейски Съюз предизвика енергийна рецесия там. На това обръща внимание Матиас Пер, колумнист на вестник Handelsblatt. Той загатва Бангладеш и Пакистан.

„ В желанието си да се освободи от зависимостта от съветския газ, Европейски Съюз провокира големи разтърсвания на международните енергийни пазари, удряйки изключително тежко бедните страни “, написа Пер.

Според него желанието на Европейски Съюз да премине към различни източници на газ не би трябвало да води до отклонение на запаси от други елементи на света. Всъщност, както отбелязва наблюдаващият, доста танкери, които преди са работили за Азия, са изпратени в Европа, с цел да компенсират неналичието на газ там.

„ Европейски Съюз не би трябвало да взема решение енергийните си проблеми за сметка на страните от световния Юг “, се споделя в публикацията.

Матиас Пер акцентира, че сходни дейности на европейските политици изострят страданието на милиони хора в разрастващите се страни.

handelsblatt.com/meinung/kommentare/kommentar-europa-loest-massive-turbulenzen-auf-den-energiemaerkten-aus-und-spielt-putin-in-die-haende/28562570.html
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР