Тъжно ми е, когато видя резултатите на БСП. Най-голямата партия,

...
Тъжно ми е, когато видя резултатите на БСП. Най-голямата партия,
Коментари Харесай

Крум Зарков: В събота е последният шанс за БСП, трябва да се отървем от гьонсуратлъка в партията

" Тъжно ми е, когато видя резултатите на Българска социалистическа партия. Най-голямата партия, която би трябвало да пази ползите на обществото, е пета на изборите. Още през април предходната година влязохме в серпантина от тежки загуби. Партията отхвърли да предприеме ограничения тогава, както и през лятото, а по-късно и през ноември. Не може въпросите да се вземат решение с безспорен гьонсуратлък. Симпатизантите ни не заслужават това отношение. На Националния съвет в събота Българска социалистическа партия има финален късмет - чакам доста ясно заявление на водачите по места, че повече по този начин не може. В партията ни имаме ужасно доста имена за нов водач. Няколко пъти към този момент споделям, че партията и разговорът, диалогът за политики, би трябвало да се отпушат. Да разбираем за какво сме " Българска социалистическа партия ". Въпросът в този момент не е дали аз ще съм водач. Истината е, че преди този момент не ми разрешиха даже да опитам ". Това съобщи пред БТВ служебният правосъден министър Крум Зарков.

" Служебният кабинет се оправи със дилемите, които си сложи срочно. Заслужава си да се означи, че изборите минаха умерено, а всички партии признаха резултатите. Румен Радев е разговарял с мен единствено по въпросите, които касаят Министерството на правораздаването ", отговори социалистът на въпрос, дали е коментирал с президента вота.

" България е единствената страна в Европейски Съюз, която няма уредба за частния банкрут. Става въпрос за хора, които са се спънали в живота и не могат да покрият отговорностите, които са поели. Има такива, които цялостен живот би трябвало да заплащат заеми и заеми. Крайно време е да създадем по този начин, че да им се даде втори късмет. Ние сме дали формулировка и доста ясни индикации кой е безсъвестен, има финансови закононарушения и се укрива. Трябва да е ясно, че няма да се пази хищничеството. За страдание, има случаи, в които се трансферира дълг към други хора, които не го събират " мъчно ", в случай че ме разбирате какво ви споделям. За страдание, доста от феновете ви са били жертва на сходни способи и знаят ", сподели още Крум Зарков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР