Тъжните новини за любителите на здравословна храна. Оказва се, че

...
Тъжните новини за любителите на здравословна храна. Оказва се, че
Коментари Харесай

Тези продукти причиняват неприятен мирис на тялото

Тъжните вести за феновете на здравословна храна. Оказва се, че някои потребни артикули също могат да бъдат отговорни за неприятен физически мирис.

Учени от един от университетите в Чешката република са показали артикули, които способстват за появяването на неприятна миризма от човешкото тяло. И въпреки, че е потвърдено, че е един от най-активните провокатори на неприятната телесна миризма е алкохолът, има и храни, които пораждат същия резултат.

" След пиенето, човек стартира да се поти щедро: алкохолът се метаболизира в оцетна киселина и по-късно се освобождава през порите ", учените изясняват появяването на миризма след пиянство.

Също по този начин, съгласно тях, непрекъснат проблем е аленото месо и артикули, съдържащи високи равнища на метил съединения, може да доведат до подобен проблем. Например, можете да започнете да не миришете прекомерно добре, в случай че ядете доста спанак и цвекло.

Един от най-полезните зеленчуци в света - зелето - също за жалост способства за това, че тялото мирише неприятно.

" В брюкселското зеле, карфиол и броколи се съдържа доста сяра - вещество с остра неприятна миризма, което смесено с пот усилва неприятния резултат ", - сподели чешки откриватели./Zdrave.to
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР