Таен обожател подгони гимнастичката Цвети Найденова. Едно от златните момичета,

...
Таен обожател подгони гимнастичката Цвети Найденова. Едно от златните момичета,
Коментари Харесай

Таен обожател гони Цуцката

Таен почитател подгони гимнастичката Цвети Найденова. Едно от златните девойки, спечелили бронзов орден на олимпиадата в Рио 2016, се похвали с красива алена роза. Цуцката, както самата тя се назовава, явно е трогната от жеста и сияе с цветето в ръка. Феновете й към този момент показват подозрение дали тя още веднъж не е влюбена.

 От няколко месеца гимнастичката от предходния отбор е без гадже и до този миг се радваше на свободата си. За последно тя бе с рапъра Марсел, който е прочут с дебелашки текстове и не изключително стойностни части, а клиповете на песните му са на ръба на порното. Връзката сред него и Цвети не се харесваше на шефката на федерацията Илиана Раева. Според нея тя разваляла имиджа на ансамбъла.

Цуцката се пенсионира като гимнастичка и думата на Раева към този момент не е закон за нея. Тя прекара цяло лято в пътешествия и почивки на морето, като главно бе в женска компания. Но по всичко наподобява, че няколко месеца след тежката си разлъка с Марсел тя е подготвена за ново предизвикателство в любовта.

Преди Марсел, прочут с “хитовете” си “Животът е пари”, “Мангизи” и “Ташак работа”, гимнастичката ходеше с герой. В медиите тя бе свързвана и с Любомир Симеонов - Любо Чука, само че след това стана ясно, че двамата са просто другари. View this post on Instagram
A post shared by Cvetelina Naidenova (@cuckata) on Aug 5, 2018 at 8:30am PDT
View this post on Instagram
A post shared by Cvetelina Naidenova (@cuckata) on Aug 4, 2018 at 6:31am PDT
" България Днес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР