Табела на ценностите изненада жителите и гостите на гр. тази

...
Табела на ценностите изненада жителите и гостите на гр. тази
Коментари Харесай

Банкя осъмна с двуметрова „Tабела на ценностите“

Табела на полезностите изненада жителите и гостите на гр. тази заран. Арт инталацията е с височина 2.5 м. и в своята същина съставлява солидна структура с цветни стрелки, сочещи в разнообразни направления, на които са изписани едни от най-важните думи в българския език - признателност, почтеност, отговорност, самообладание, добротворчество и други.

Табелата на полезностите е сложена до детската площадка в централния парк на града по концепция на екипа на Частно учебно заведение „ Цар Симеон Велики “, с. Иваняне и с поддръжката на регион Банкя.
 Започва Празникът на минералната вода в Банкя Започва Празникът на минералната вода в Банкя
В събота в столичния регион Банкя стартира обичайният Празник на минералната вода. Библиобусът на Столична библиотека ще зарадва дребни...

Локацията не е определена инцидентно – задачата на табелата е с изключение на да краси града с положителни и цветни послания, да подсети на родителите и децата едни от най-важните всемирен правила и полезности в живота, както и думите, които всекидневно би трябвало да си повтаряме.

„ Вярваме, че децата от дребни би трябвало да бъдат възпитавани с полезности, които да отстояват и следват през целия си живот. Тази табела показва едни от най-важните качества, които се стремим да предадем на учениците в нашето учебно заведение, само че имаме вяра, че те са значими за всеки човек, без значение от възрастта му “, разяснява притежателят на Образователен комлекс „ Цар Симеон Велики “ доктор Росица Врабевска.

Инсталацията приключва с безапелационното обръщение „ В свят, в който можеш да бъдеш всичко, което поискаш, БЪДИ най-хубавата версия на СЕБЕ СИ! “.

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР