Сякаш беше вчера, когато последно гледахме снимки на кърмещата Криси

...
Сякаш беше вчера, когато последно гледахме снимки на кърмещата Криси
Коментари Харесай

Джон и Криси го направиха за трети път

Сякаш беше през вчерашния ден, когато последно гледахме фотоси на кърмещата Криси Тейгън , а преди броени часове разбрахме, че със брачна половинка й Джон Леджънд са в очакване на третото си дете .

Двамата несъмнено съумяха да ни изненадат както с новината, по този начин и с метода на оповестяването й. За пръв път видяхме бременното коремче на модела в клипа към песента " Wild " на Леджънд и Гари Кларк Младши, сниман в Мексико.

На фрагментите в сантименталното видео двамата са по-влюбени от всеки път. Накрая в действието влизат и двете им деца, след което акцентът пада върху това, че чакат и трето.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Hugo Gloss (@hugogloss) на Авг 13, 2020 в 10:09 PDT

Скоро след премиерата на видеото Тейгън не се сдържа и качи в обществените мрежи малко видео, на което още веднъж ни сподели какъв брой е наедряло коремчето й, облечена в черен, стеснен чеп. Малко по-късно бе снимана от папараци в същия тоалет.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от @chrissyteigentweets на Авг 13, 2020 в 10:38 PDT

Засега бъдещата майка за трети път не е оповестила повече детайлности за бременността си, само че най-вероятно бебето ще пристигна на бял свят в края на тази или началото на идната година. Джон и Криси към този момент имат две деца - Луна, на 4, и Майлс, на 2.
 Криси Тейгън, Джон Леджънд и едно занимателно видео
Когато Криси Тейгън снима Джон Леджънд гол

Семейни закачки

Двамата са брачен партньор и брачна половинка от 2013 година, а две години по-късно признаха за дългите си и несполучливи опити за забременяване. Така и двете бременности идват благодарение на асистирана репродукция , какъвто сигурно е казусът и с третата, предава People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР