Свят Всички пътуващи към Гърция трябва да попълнят електронни формуляри

...
Свят Всички пътуващи към Гърция трябва да попълнят електронни формуляри
Коментари Харесай

Всички пътуващи към Гърция трябва да попълнят електронни формуляри

Свят Всички пътуващи към Гърция би трябвало да попълнят електронни формуляри Гърция регистрира големи загуби в туризма поради условията за PCR проби 16 юли 2020, 19:33  Всички пътуващи към Гърция би трябвало да попълнят електронни формуляри Източник: iStock/Getty Images
о 31 август всички пътуващи към Гърция би трябвало да попълнят електронни формуляри PLF (Passenger Locator Form).

Властите прецизират, че данните за контакт в Гърция, който би трябвало да попадат във формуляра, наличен на следния адрес https://travel.gov.gr, се попълнят най-късно предния ден преди идването им в страната.

От през днешния ден са в действие новите правила за влизане в Гърция

До 29 юли се вкарва краткотрайно ограничаване на влизането от България на всички сухопътни и жп гранични пунктове, като се изключи Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата – Промахон. Влизането ще е допустимо на този граничен пункт единствено с негативен резултат на РCR тест за ковид, изработен през последните 72 часа преди идването в Гърция. Документът би трябвало да е на британски език, да съдържа име и фамилия, номер на паспорт или персонална карта.

Ограниченията не се ползват във връзка с притежатели на позволение за престой или главно местопребиваване в Гърция, прекосяването на товарни коли за транспорт на артикули, както и пътуващи по безусловно наложителни бизнес или служебни аргументи, което се потвърждава със съответния документ.

Лични лекари желаят да назначават PCR проби

COVID-19: Знаем ли какво да вършим, в случай че мислим, че сме инфектирани

Поради новите условия на гръцките управляващи все по-малко туристи влизат в страната, а това води до големи загуби в туристическия бранш.

Рязко спадна заетостта на хотелите в Северна Гърция след въвеждане на наложителен тест за ковид на туристите от балканските страни. Някои от хотелите едвам покриват разноските си, а доста останаха затворени. Самите хотелиери разясняват, че цената на теста е висока и това към този момент редуцира до най-малко идващите туристи. Едва 20% е заетостта на хотелите на Халкидики, не се знае какво ще се случи през август, оповестяват от Асоциацията на гръцките хотелиери, предава БНР.

"С това непрекъснато отваряне и затваряне на границата, нови ограничения и работещ единствено един граничен пункт не можем да планираме даже за идната седмица ", разясниха хотелиери и притежатели на таверни. Положението на гръцките острови също не буди оптимизъм макар ниските цени и високото качество на услугите, оповестяват гръцки медии.

От през вчерашния ден Гърция отвори границата за английски туристи, които не могат да спасят сезона, безапелационни са хотелиерите, само че най-малко ще има някакви туристи по островите.

По разпореждане на премиера Мицотакис се правят всеобщи инспекции на хотели, заведения за хранене, кафенета и плажове за съблюдаване на ограниченията. При нарушавания се постановат доста високи санкции и лишават лиценз за интервал до три месеца.

Министърът на туризма предизвести медиите да не основават напрежение, тъй като управляващите няма да затварят граници.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bg АБОНИРАЙ съдебна експертиза Гърция.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи  Борисов за клипа от къщата му: Аранжирано е, пребивавам като монах Борисов за клипа от къщата му: Аранжирано е, пребивавам като монах  Радев: Никакви прегрупирания в кабинета няма да спасят държавността Радев: Никакви прегрупирания в кабинета няма да спасят държавността  Граждани се събраха за осма вечер на антиправителствени митинги Граждани се събраха за осма вечер на антиправителствени митинги  Два разновидността за политическата обстановка, съгласно Каракачанов Два разновидността за политическата обстановка, съгласно Каракачанов  1 Контролът върху хазарта се поема от Национална агенция за приходите  1 Изплащат до края на юли втората част от инвалидните пенсии  1 Разбиха мафиотска мрежа за подправени евро --> Пaрите ни  Контролът върху <a href=хазарта се поема от Национална агенция за приходите " /> Контролът върху хазарта се поема от Национална агенция за приходите  Изплащат до края на юли втората част от инвалидните пенсии Изплащат до края на юли втората част от инвалидните пенсии  Вижте кои са формалните почивни дни през 2020 --> Не пропускай  „ Златните девойки “ с разтърсващи думи след гибелта на Николай Щерев „ Златните девойки “ с разтърсващи думи след гибелта на Николай Щерев  <br> Борисов: Ще създадем големи промени в кабинета <br>
Борисов: Ще създадем големи промени в кабинета
 Дъжд, гръмотевици, условия за градушки - къде ще вали? Дъжд, гръмотевици, условия за градушки - къде ще вали?  Коронавирусът взе шест нови жертви в България - Теми в развиване Коронавирусът взе шест нови жертви в България - Теми в развиване Виц на деня - Вуте, какво е това 5G? - Нане, нема да го схванеш с тая твоя крива глава! - Дай образно, де! - Добре, показа си…
Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Последни  Маринела Арабаджиева Маринела Арабаджиева още веднъж се връща в ареста В края на май поради влошено здравословно положение, Арабаджиева беше пусната под домакински арест  Затвориха поделение на ловешката болница поради ковид Затвориха поделение на ловешката болница поради ковид То няма да приема пациенти през идващите два дни  Второ новолуние в Рак: втори късмет за прочувствения свят Второ новолуние в Рак: втори късмет за прочувствения свят С емпатия и нови мисли се връщаме към тематиките на водния знак на 20 юли  <p>Полицаите, разследвани за принуждение над протестиращи, са отстранени</p> Полицаите, разследвани за принуждение над протестиращи, са отстранени Мярката е краткотрайна и ще бъде в действие, до момента в който тече инспекцията  Национална агенция за приходите поема контрола над <a href=хазарта " /> Национална агенция за приходите поема контрола над
хазарта Промяната беше призната на второ четене в Комисията по бюджет и финанси  Полуфиналите за Купата на Футболната Асоциация този уикенд по DIEMA SPORT 2 Полуфиналите за Купата на Футболната Асоциация този уикенд по DIEMA SPORT 2 Срещите могат да бъдат проследени и онлайн на PLAY DIEMA XTRA  Разкриха по какъв начин са се хранили бедняците и благородниците Разкриха по какъв начин са се хранили бедняците и благородниците От концентрацията на изотопи на стронций и кислород-18, може да се дефинира къде е живял индивидът  Кой завоюва на изборите в Северна Македония Кой завоюва на изборите в Северна Македония При преброени 98,3% бюлетини това е СДСМ. ВМРО-ДПМНЕ: " Съмнително ". Ще внесат възражения против резултатите  Учени: 2064 година човечеството ще доближи максимума си Учени: 2064 година човечеството ще доближи максимума си Тогава планетата ще бъде населявана от 9,7 милиарда души  Директорът на 122 ОУ: Децата бяха най-големите герои в изискванията на пандемията Директорът на 122 ОУ: Децата бяха най-големите герои в изискванията на пандемията Мисля, че ни следва един интервал на осмисляне на плюсовете на отдалеченото образование, споделя Ивета Германова  7 неща, които може да не знаете за хибридните коли 7 неща, които може да не знаете за хибридните коли Хибридните технологии реализират забележителен прогрес през последните години  Светлин Наков Светлин Наков, създател на СофтУни: Страхът от цифровизация беше преборен и то окончателно Онлайн образованието има доста аспекти и виртуалната класна стая е единствено детайл от него  <p>Проучване: киселото мляко е избавило българите от коронавируса</p> Проучване: киселото мляко е избавило българите от ковид Освен ферментиралите млечни артикули специалистите считат, че и храните, съдържащи прясно и кисело зеле, могат да бъдат потребни в битката с ковид  Die Welt: Европейски Съюз облагодетелства икономическите Die Welt: Европейски Съюз облагодетелства икономическите " двойкаджии " Брюксел възнаграждава страните, които от години се съпротивляват на промените, написа за изданието Фридрих Хайнеман

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР