Свят Путин: Не съм радостен, че НАТО приближава Русия Руският

...
Свят Путин: Не съм радостен, че НАТО приближава Русия Руският
Коментари Харесай

Путин: Не съм радостен, че НАТО приближава Русия

Свят Путин: Не съм щастлив, че НАТО доближава Русия Руският президент даде изявление в навечерието на визитата му в Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства 12 октомври 2019, 14:36  Путин: Не съм щастлив, че НАТО доближава Русия
Путин: Не съм щастлив, че НАТО доближава Русия
 Най-добрите страни за работа за чужденци
Най-добрите страни за работа за чужденци
 Секс-афера и корупционен скандал в
Секс-афера и корупционен скандал в " системата Орбан "
 Скандал: Американски елементи под турски огън в Сирия
Скандал: Американски елементи под турски огън в Сирия
 Арестуваха Джейн Фонда поради митинг
Арестуваха Джейн Фонда поради митинг
 Бойци на „ Ислямска страна ” избягаха от затвор в Сирия
Бойци на „ Ислямска страна ” избягаха от затвор в Сирия
 Путин: Терористите от ИД ще тръгнат към Балканите
Путин: Терористите от ИД ще тръгнат към Балканите
 Атака в мол в Манчестър, има ранени
Атака в мол в Манчестър, има ранени

актът, че инфраструктурата на НАТО се доближава към съветските граници, не ни предизвиква никаква наслада, съобщи съветският президент Владимир Путин в изявление за RT Arabic, Sky News и Al Arabiya в навечерието на визитата му в Саудитска Арабия и Обединените арабски емирства.

"Винаги сме го чувствали, постоянно сме говорели за това. И ни отговаряха от самото начало: Не се опасявайте, не е против вас и няма от какво да се притеснявате, тъй като НАТО се трансформира, това въобще не е военна организация, неагресивна е и по този начин нататък ", сподели съветският президент.

Путин: Терористите от ИД ще тръгнат към Балканите

Путин напомни обаче, че никой не е трансформирал статута на НАТО, осигуряващ военна поддръжка за членовете на алианса.

"Това е боен блок. И несъмнено, когато инфраструктурата на военния блок се приближи до нашите граници, това не ни носи наслада ", заключи президентът.

Putin gives interview to @RTarabic, @AlArabiya and @SkyNewsArabia_B ahead of his visit to Saudi Arabia and UAE

WATCH FULL INTERVIEW SUNDAY on RT#بوتين #روسيا pic.twitter.com/q6qiUd2UUj
— RT (@RT_com) 11 октомври 2019 година
Президентът на Руската съобщи, че Сирия би трябвало да бъде освободена от наличието на непознати армии .

"Всеки, който незаконно се намира на територията на която и да е страна, в тази ситуация Сирия, би трябвало да напусне тази територия. Това важи за всички страни “, съобщи Путин.

Той добави и, че съветските сили в Сирия са подготвени да изоставен страната незабавно, откакто законното сирийско държавно управление осведоми Москва, че към този момент не се нуждае помощта й.

В Русия ще бъдат основани ударни ракетни комплекси,

способни да преодолеят всяка система за противоракетна защита, съобщи Путин. "Ще го създадем, това към този момент е явно, тъй като системите за противоракетна защита работят против балистични ракети, летящи по балистична траектория, а ние, като се изключи че неведнъж ги подобряваме, създадохме и други оръжия, които никой различен няма в света ", сподели съветският президент.

Русия е единствената страна в света, която публично разгласи, че разполага с хиперзвуково оръжие. През февруари Путин разгласи за серийното произвеждане на стратегическия ракетен комплекс "Авангард " и за сполучливото тестване на хиперзвуковата противокорабна ракета "Циркон ".

По-специално, основаната хиперзвукова морска ракета "Циркон " ще има скорост от 9 пъти скоростта на звука, т.е. към 10 000 км/ч и обхват над хиляда километра, а надводните и подводни кораби, както перспективни, по този начин и в градеж, ще бъдат въоръжени с нея.

Според президента потреблението на ракетата се планува да бъде прилагано от серийни подводници и надводни кораби и подводници, в това число тези, създадени и издигнати за високоточните ракети "Калибър ".

"Ню Йорк Таймс ": Тайният проект на Русия да дестабилизира Европа

За рецесията към Иран Путин сподели, че Москва ще постави всички старания за разрешаване на напрежението към Иран, имайки поради, че има положителни връзки както с Техеран, по този начин и с арабския свят.

"Що се отнася до Русия, ние ще поставим всички старания да създадем нужните условия за позитивна динамичност. Вярвам, че Русия има положителни връзки с Иран, а също и положителни връзки с нашите арабски другари. "

Путин също прикани за разговор с Иран и ценене на неговите национални ползи.

"Такава огромна мощ като Иран, която съществува от хиляди години, не може да няма свои лични ползи, които би трябвало да бъдат уважавани, би трябвало да се води разговор, без разговор не може да се реши нито един проблем. Предполагам, че единствено тези страни могат вземат решение проблемите сред тях ", добави съветският президент.

Турция, Русия и Иран с „ продуктивна” среща за Сирия

Атаките против танкери и петролна инфраструктура няма да повлияят на съдействието на Русия по ОПЕК +, съобщи още съветският президент Владимир Путин.

"Ако някой мисли, че сходни дейности, като завладяване на танкери, офанзиви против петролната инфраструктура,че това по някакъв метод ще се отрази на съдействието на Русия и нашите арабски другари в Саудитска Арабия, Обединените арабски емирства, или ще разрушат нашето взаимоотношение в посока на ОПЕК плюс, надълбоко бърка ", сподели Путин.

Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: Владимир Путин .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара  1 Какви заплати дават на юг и на север от София  1 5 съществени преимущества на инвестицията в парцел  1 Ограничаването на кеша няма резултат  1 Идва ли нова международна финансова рецесия --> Пaрите ни  Какви заплати дават на юг и на север от София Какви заплати дават на юг и на север от София  5 съществени преимущества на инвестицията в парцел 5 съществени преимущества на инвестицията в парцел  Ограничаването на кеша няма резултат Ограничаването на кеша няма резултат  Идва ли нова международна финансова рецесия Идва ли нова международна финансова рецесия Не пропускай  Слънце и до 25°, вижте по кое време Слънце и до 25°, вижте по кое време  Македония: Според България няма македонски език или малцинство Македония: Според България няма македонски език или малцинство  <br> <strong> Кристина Агилера </strong> със злокобен сингъл и <strong> нова визия </strong> (СНИМКИ) <br>
Кристина Агилера със злокобен сингъл и нова визия (СНИМКИ)
 <br> <strong> 10 неловки обстановки, </strong> в които всички сме попадали <br>
10 неловки обстановки, в които всички сме попадали
Последни  Владимир Путин Путин: Не съм щастлив, че НАТО доближава Русия  Въздухът, който дишаме - приказва специалистът Въздухът, който дишаме - приказва специалистът  Тайван Най-добрите страни за работа за чужденци  5 съвета за по-добра персонална киберсигурност 5 съвета за по-добра персонална киберсигурност  Бойко Борисов Борисов: Европейски Съюз да спре да атакува Турция. Вижте за какво  Виктор Орбан Секс-афера и корупционен скандал преди изборите в...  Понеделник в Понеделник в " Игри на волята ": Едно от племената изчезва  <p>Съсед реже гуми, връзва жена за дървото&nbsp;</p> Съсед реже гуми, връзва жена за дървото  Олга Токарчук Как едно занимание се трансформира в Нобелова премия  На сафари в Кения На сафари в Кения  <p><strong>Гърленски храм-кладенец</strong> - едно изумително място <strong>до София</strong></p> Гърленски храм-кладенец - едно изумително място до София  Вирусите започнаха да нападат, кои са признаците Вирусите започнаха да нападат, кои са признаците  <p>TheBalkanHub Интерпартнерс&nbsp;със лична партньорска мрежа на Балканите&nbsp;</p> TheBalkanHub Интерпартнерс със лична...  Скандал: Американски елементи под турски огън в Сирия Скандал: Американски елементи под турски огън в Сирия  Джейн Фонда Арестуваха Джейн Фонда в Съединени американски щати  <p><strong>10 карти</strong> от древността до през днешния ден, които <strong>промениха света</strong></p> 10 карти от древността до през днешния ден, които трансформираха света  Златна есен с високи температури, докога Златна есен с високи температури, докога  <p><span style= "Тутси " - едни шедьовър, който всеки би трябвало...  Знамето на Бойци на „ Ислямска държава” избягаха от...  <p>Търговци пребиха апаш до смърт</p> Търговци пребиха апаш до гибел Всичко от през днешния ден Виц на деня Един го стягало тук, боляло го там – отива на доктор. Докторът го преглежда, само че не намира нищо. Все отново попитал: - Ти да не си… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  В гонене напразно - Ели Димитрова  Мафалда - внучката на Симеон Сакскобургготски, за която не знаете доста  Българска художничка рисува смешната страна на майчинството  Ричард Гиър и Силвестър Сталоун стигнали до пердах за принцеса Даяна  Тази билка няма равна: вижте свойствата ѝ  Путин за Грета Тунберг: Може да ви отчайвам, само че … Водещи вести  Бойко Борисов Борисов ще помоли Брюксел да спре с нападките към Турция  <p><strong>Гърленски храм-кладенец</strong> - едно изумително място <strong>до София</strong></p> Гърленски храм-кладенец - едно изумително място до София  Олга Токарчук Как едно занимание се трансформира в Нобелова премия  <p>Съсед реже гуми, връзва жена за дървото&nbsp;</p> 10 автомобила в София осъмнаха с нарязани гуми  Десислава Иванчева и Биляна Петрова Иванчева и Петрова остават под домакински арест  5 съвета за по-добра персонална киберсигурност 5 съвета за по-добра персонална киберсигурност  Понеделник в Понеделник в " Игри на волята ": Едно от племената изчезва  На сафари в Кения На сафари в Кения Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР