Свтори сезон и нов пети преследвач на 6 февруари в

...
Свтори сезон и нов пети преследвач на 6 февруари в
Коментари Харесай

„Голямото преследване“ се завръща на 6 февруари с втори сезон и нов преследвач по NOVA

Свтори сезон и нов пети преследвач на 6 февруари в ефира на NOVA започва телевизионната игра за разум и сръчност „ Голямото гонене “.
 Професорът
От понеделник до петък в 18:00 ч. емблематичният водещ Ники Кънчев ще насочва провокации под формата на забавни въпроси към участниците в студиото, които ще би трябвало с бързи реакции и самообладание да дадат правилния отговор.
 Мъдрецът
Срещу тях ще се изправи А тимът на знанието със особено ново попълнение – загадъчен преследвач, който феновете към този момент са виждали в първия сезон на шоуто, само че в ролята му на участник.
 Дама Пика
„ Щастлив съм, че „ Голямото гонене “ завоюва сърцата и мозъците на нашите фенове. Във втория сезон разширяваме кръга на дамското наличие с новия преследвач – Белла Донна. Това е момиче, което започва в първия сезон като участник, направи ни мощно усещане и към този момент е част от тима на преследвачите. Искаме феновете да се забавляват “, показа водещият Ники Кънчев

Останалите членове на елитния тим от най-знаещите хора в България се завръщат с актуализирана стилна визия, само че със същите безспорни познания. Миглена Драганова (Дама Пика), Любомир Братоев (Мъдрецът), Пламен Младенов (Професорът) и Мартин Иванов (Черният рицар).
 Черният рицар
Всеки от тях разполага с необятен набор от разностранни ползи, забележителна обща просвета и голям брой достижения. Ще съумеят ли участниците да ги надхитрят, следва да разберем в новите епизоди на телевизионната игра.

Вторият сезон на Голямото гонене обезпечено ще донесе доста позитивно въодушевление за феновете, които ще станат очевидци на неподправената страст на участниците и запаметяващи се борби против петимата преследвачи. Сумата, която може да бъде извоювана, е неограничена, а броят на въпросите в едно предаване може да доближи до 210.

Гледайте „ Голямото гонене “– от 6 февруари всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA. Повече информация може да откриете в, както и във на предаването.

Информация за „ Голямото гонене “

„ Голямото гонене “ (The Chase) е телевизионна игра по автентично основан формат на английския ефирен колос ITV. В нея участниците се състезават против професионален „ преследвач “, който има за цел нито един от играчите да не завоюва паричната премия. Първият водещ  в историята на шоуто е световноизвестният Брадли Уолш, който стои в основата на феноменалния триумф на формата съгласно критиците. За първи път шоуто се излъчва през 2009 година и през октомври 2012 година съумява да надмине по рейтинг най-гледаната телевизионна игра – Pointless, която се излъчва в същия часови пояс по BBC ONE. През 2021 година шоуто се трансформира в най-гледаната стратегия на ITV с над 5 милиона фенове. Досега интернационалната версия на шоуто е осъществена в над 15 страни, измежду които Съединени американски щати, Австралия, Китай, Германия, Испания, Чехия, Словения, Кипър, Хърватска, Сърбия, Гърция, Израел. „ Голямото гонене “ печели премията TV GUIDE AWARD, премията на Британската телевизионна академия през 2018 година и др.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР