Свой алтернативен проект за финансите на държавата представиха от дясното

...
Свой алтернативен проект за финансите на държавата представиха от дясното
Коментари Харесай

Демократична България представи алтернативен проект за финансите на държавата

Свой различен план за финансите на страната показаха от дясното обединяване " Демократична България ". Според специалистите на групировката не би трябвало да се харчи в края на годината постигнатия до този миг бюджетен остатък. Оттам считат още, че и без неговото разпределение има опция за понижаване на налозите, за рационализация и напредък на стопанската система.


Дясното обединяване са нарекли своя план за обществени финанси " контракт за Демократична България ".
Мартин Димитров, член на Управленската опция на " Демократична България ": Как да има висок напредък на заплатите в бюджетната сфера, по какъв начин да има висок напредък на заплатите в частния бранш - отговорът е през висок напредък на стопанската система, точно това ще реализираме през нашите оферти за съществени данъчни понижения.
Намаляване на Данък добавена стойност до 18%, въвеждане на необлагаем мининум и отпадане на налозите върху тази част от облагата на фирмите, която се реинвестира - оферират още от групировката.
Владислав Панев, съпредседател на Политическа партия " Зелените ": Нека да се подготвим по-добре за идното закъснение на световната стопанска система, да запазим бюджетният остатък да спестим бели пари за черни дни.Христо Иванов, съпредседател на " Демократична България ": Ние предлагаме най-радикалната стратегия за напредък на стопанската система, най-радикалната стратегия за справяне с корупцията и най-радикалната стратегия за независимост.
Икономистите на обединяването дефинират две съществени закани за България все още - застаряващото население и фактът, че оставаме в периферията на Европа и от страната ни нищо не зависи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР