Сводникът на плейметките в България ще бъде арестуват много скоро, ...

Сводникът на плейметките в България ще бъде арестуват много скоро,

Ексклузивно в HotArena! Арестуват сводника на всички плеймейтки?

Сводникът на плейметките в България ще бъде арестуват доста скоро, разкриха пред  столични служители на реда. Това е лице с прякор Рос. Той публично нямал нищо общо с уредниците на известния конкурс, само че импровизирано се знаело, че управлява всички плеймейтки и им урежда клиенти.

За него се приказва, че е загадъчен и предпазлив вид. Затова и всички жрици му се натискат и желаят да работят с него.Освен качествени клиенти, като родни политици, свидникът осигурявал на девойките си и клиенти отвън България. Без проблем урежда участията в разнообразни телевизионни излъчвания на всички плеймейтки и всякакви силиконови мацки, които се занимават с античната специалност, с цел да добият още по-голяма известност.

Това са дребна част от преимуществата, които го слагат доста напред от уличните сводници.

Ползва се с чадър от високопоставени ченгета и политици.

Неговият сегмент не са единствено носителки на купата Плеймейт. Общо към 60 красиви мацки, фотомодели или супер гладни девойки се предложили на въпросния Рос, с цел да им намира сладострастни и заможни мераклии.

Момичета му са свободни да работят и сами , в случай че си „ заловен “ нещо в обществените мрежи. Но отново опират до него, тъй като той е индивидът, който ревизира господинът насреща.

Близка до Рос споделя, че не познава толкоз комбинативен и кадърен човек, който да върти нещата на такова високо равнище, само че все пак се притеснява, че все някой ден балонът ще се спука. Явно това време е пристигнало.

Източник: hotarena.net


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg