Свищов. Всички пенсионерски клубове в община Свищов отбелязаха за поредна

...
Свищов. Всички пенсионерски клубове в община Свищов отбелязаха за поредна
Коментари Харесай

Велико Търново: Пенсионерските клубове в община Свищов отпразнуваха заедно Международния ден на възрастните хора

Свищов. Всички пенсионерски клубове в община Свищов означиха за поредна година Деня на възрастните хора. Повече от 280 представители на 19-те клуба отпразнуваха дружно събитието в град Свищов, оповестиха от пресцентъра на Общината . Председателят на Общинските клубове и зам.-председател на Централния съвет на „ Съюз на пенсионерите 2004 “ Мария Радулова и зам.-председателят на Общинския съвет на пенсионерите Георги Владимиров споделиха насладата си, че още веднъж всички клубове са дружно и пожелаха на членовете най-ценното – здраве. Въпреки терзанията на пенсионерите, по отношение на размера на пенсиите, Мария Радулова прикани членовете да не помнят за ден грижите си и да се забавляват на празника. Тя приветства специфичните посетители – кмета Генчо Генчев и ръководителя на Общински съвет (ОбС) – Свищов доктор Кристиян Кирилов, като им благодари за вниманието и помощта, която оказват на пенсионерските клубове. Тя загатна, че за днешния празник възрастните хора още веднъж са усетили грижата на общинското управление, защото празничният обяд е обезпечен от кмета на Общината.
В приветствените си слова кметът на Свищов сподели, че на този ден желае да изрази своята благодарност и почитание към хората от третата възраст, които със своята мъдрост и житейски опит неведнъж са го насочвали и поучавали със препоръките си. Той им благодари, че може да разчита на тях, както и те на него, след което напомни спазените обещания и редицата усъвършенствания и придобивки, на които пенсионерските клубове и обитаемоте места в Общината се радват през последните три години.
Председателят на Общински съвет – Свищов доктор Кристиян Кирилов също приветства възрастните хора, като ги посъветва да продължат да насочат своите претенции към кмета на Свищов, тъй като вижда неговия порив към развиването и добруването на Общината. Той добави, че кметът Генчев е извънредно настойчив пред представителите на регионалната и национална власт, когато пази ползите на община Свищов и точно затова, с поддръжката на народните представители Станислава Стоянова и Цветан Цветанов, регионалния шеф Любомира Попова, и ръководителя на Управителния съвет на Националното съдружие на общините в Република България Даниел Панов доста неща са изменени към по-добро през последните три години в Свищов.
В края на приветствията, всички присъстващи получиха по едно цвете, в символ на почитание от името на общинското управление. Празникът продължи с доста танци, забавление и положително въодушевление.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР