Свищов. Третото място при 12-годишните завоюваха свищовски хокеисти на Държавното

...
Свищов. Третото място при 12-годишните завоюваха свищовски хокеисти на Държавното
Коментари Харесай

Велико Търново: Третото място при 12-годишните завоюваха представители на Свищов в Държавното първенство по хокей в зала за деца

Свищов. Третото място при 12-годишните завоюваха свищовски хокеисти на Държавното състезание по хокей в зала за деца до 12 години и девойки, и момчета до 14 години. Това оповестиха от пресцентъра на Община Свищов . Състезанието се организира в Пловдив и СКХТФ „ Дунав “ – град Свищов взе участие и в двете възрастови групи.
При 12-годишните участваха общо 9 тима в две дивизии. След безапелационна победа с 10:1 над тима на „ Академик плюс “ – София и загуба от тима на „ Петър Берон “ с 0:2 в първи кръг, свищовските хокеисти във втори кръг осъществиха победа над тима на Пловдив с 3:1 и се класираха на 3-то място в крайното класиране в дивизия „ А “.
14-годишните състезатели от СКХТФ „ Дунав “ се класираха четвърти в дивизия „ А “ на държавното състезание. При тях също участващите тимове бяха 9, разпределени в две дивизии. Състезателите осъществиха победа над тима на Чепинци и загуба от тимовете на Пловдив и Петър Берон.
От спортния клуб прецизират, че третото място за свищовски хокеисти, при 12-годишните, е доста огромна победа, защото главният тим бе формиран от 7-10 годишни деца, а тимовете, класирали се на 1-во и 2-ро място включваха 11 и 12 годишни състезатели.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР