Свищов. На християнския празник Св. Мина“ членовете на всички пенсионерски

...
Свищов. На християнския празник Св. Мина“ членовете на всички пенсионерски
Коментари Харесай

Пенсионерските клубове от община Свищов са изпратили пълен бус с дарения за децата на отец Иван от Нови хан

Свищов. На християнския празник „ Св. Мина “ членовете на всички пенсионерски клубове в община Свищов са изпратили цялостен бус с дарения за децата на отец Иван от Нови хан. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ - Велико Търново от пресцентъра на Общината. Благородната самодейност е подета от Маргарита Самоковлиева, която след репортаж, обвързван с компликациите, които среща отец Иван при развъждане на децата, споделя с ръководителя на общинските пенсионерски клубове Мария Радулова концепцията си да оказват помощ като обединят напъните на всички членове на клубовете в цялата община.
Маргарита Самоковлиева споделя, че главно са събирани топли облекла, обувки и хранителни артикули, като в идеята са се присъединили и локални търговци. Тя добавя, че се радва доста на съпричастността от страна на всички, тъй като по думите й една птичка пролет на прави.
Мария Радулова споделя, че безусловно всички клубове са се присъединили на драго сърце в самодейност, като измежду даренията има и ръчно изплетени топли терлици. Тя споделя още, че е извънредно трогната от спонтанното решение на едно младо момиче, което, разбирайки от своята баба за самодейността, е донесло цялостен кашон с хранителни артикули и хигиенични консумативи.
Двете дами показват откровената си признателност към всички участници в благородната идея, като особено загатват приноса на транспортната компания, поела уговорката да закара дарението до Нови хан.
Луиза ТРАНЧЕВА

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР