Свищов. Двама от тримата успешно издържали изпита за застрахователни брокери,

...
Свищов. Двама от тримата успешно издържали изпита за застрахователни брокери,
Коментари Харесай

Възпитаници на Свищовската академия успешно издържаха изпита за застрахователни брокери пред КФН

Свищов. Двама от тримата сполучливо издържали изпита за застрахователни брокери, който организира Комисията за финансов контрол (КФН), са ученици на Стопанска академия „ Д. А. Ценов ”, оповестиха от академията .

Иван Тодоров – някогашен ученик на Свищовската Алма Матер и Михаил Даскалов – сегашен студент в магистърска стратегия „ Застраховане ”, ще получат документ от КФН, който ще им даде право да бъдат шефове на осигурителен брокер.
Дни преди да бъдат позволени за изпита на КФН, и двамата претенденти приключиха on-line образование „ Въведение в застраховането ”, проведено от Центъра за професионално образование към СА „ Д. А. Ценов ”, в което лектори са преподаватели от катедра „ Застраховане и обществено дело ” и представител на застрахователната процедура. След оповестяване на резултатите от извършения изпит за застрахователни брокери на уеб страницата на КФН, Свищовското висше учебно заведение получи благодарствени писма от своите двама ученици.
„ След като прочетох известието за осъществяване на изпит за застрахователни брокери, проведен от КФН аз, като ученик на Стопанска академия „ Д. А. Ценов ” - гр. Свищов, без никакви съмнения, уверен във Вашия професионализъм незабавно се записах на on-line образование „ Въведение в застраховането ”. Несъмнено лекциите, полемиките във форума непосредствено с построени и потвърдени експерти в региона на застраховането, както и on-line тестванията за самоподготовка, способстваха за моето чудесно показване на изпита. Искам да изкажа още един път благодарността си за високия професионализъм, високото качество и коректността на целият екип на Стопанска академия „ Д. А. Ценов ”, оказал помощ ми да мина сполучливо и през това предизвикателство в моя професионален път ”, споделя в писмото си Иван Тодоров.
Според Михаил Даскалов, курсът е отлично структуриран, с отличен баланс на практическа устременост и академично поднасяне на материала. „ Изключително първокласен материал, който дава отговор изцяло на тематиката „ Въведение в застраховането ”. Всяка една от тематиките в курса обогатява и си заслужава проучването. Намирам го за доста потребен и подобаващ курс, за хора които навлизат в застрахователната материя или желаят да опреснят и систематизират насъбраните познания ”, се споделя още в благодарственото писмо от сегашния свищовски студент до Центъра за професионално образование при Стопанска академия „ Д. А. Ценов ”.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР