Свикване на Велико народно събрание не е необходимо – около

...
Свикване на Велико народно събрание не е необходимо – около
Коментари Харесай

Ген. Атанасов за свикването на ВНС: Само ДПС мълчи, зaщото идеята е тяхна

Свикване на Велико национално заседание не е належащо – към тази теза се сплотиха от политическото обединяване „ Демократична България “. Те дефинираха този ход на ГЕРБ като „ маневра, с която целят да задържат властта, заяви бТВ.

Според съпредседателя на партията ген. Атанас Атанасов предложенията могат да бъдат осъществени и със законодателни промени.

„ 30 години се пържим в това, което Българска комунистическа партия ни сготви през предното Велико народно събрание – преди 30 години, когато Комунистическата партия, тежко дискредитирана, трябваше да се разпусне и да се в профил от политическата сцена, тя си провежда избори тогава за Велико народно събрание и ги „ завоюва “, с цел да може 30 години да се пържим в това, което тогава ни сготвиха със сегадействащата Конституция “, съобщи Атанасов.

По думите му предложенията на премиера Бойко Борисов за ход, който е доказателство за задкулисие, което се господства от Движение за права и свободи. „ Последните 24 ч. само мълчи Движение за права и свободи, тъй като концепцията и тяхна. И Борисов на процедура е представител на това задкулисие, което ръководи “, добави той.

Най-добрият излаз за България в актуалната политическа рецесия е незабавната оставка на държавното управление и предварителни избори, разяснява сълидерът на „ Демократична България “ Христо Иванов.

Той уточни, че митингът желае оставка и отговорност от основния прокурор Иван Гешев, а съгласно него предложенията на министър-председателят не подсигуряват, че мандатът на обвинител №1 ще бъде преустановен.

„ Едното нещо, за което няма нищо значително е статутът на основния прокурор. Цинична машинация, изключително във връзка с младежите, в които другояче Борисов се кле през вчерашния ден, четейки текст, написан от различен. Искаме избори! “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР