Свикнали сте да използвате лука в кухнята, но знаете ли,

...
Свикнали сте да използвате лука в кухнята, но знаете ли,
Коментари Харесай

Ако спите с лук на стъпалата, ще се случи ЧУДО

Свикнали сте да употребявате лука в кухнята, само че знаете ли, че този зарзават от епохи се употребява при приготвянето на редица домашни лекове. Днес ще ви разкажем малко повече за изгодите от него, за какво и по какъв начин да го употребявате.
Защо да спим с лук върху стъпалата
• Когато имаме кашлица
Ако страдате от кашлица и не сте от хората, които избират да заложат на медикаментите, то най-добре пробвайте нещо друго. Настържете или нарежете на ситно една – две глави лук и ги дръжте наоколо до леглото в спалното помещение.
Имайте поради, че миризмата му е съвсем нетърпима, само че пък с помощта на него се поддържат естествени равнища на мокрота и по този метод допринасяте за изхвърлянето на слузта от дихателните си пътища.
 Удивителните средства на баба против кашлица Удивителните средства на баба против кашлица
Лукът е един от най-популярните зеленчуци. Култивира се съвсем по целия свят. Дори неприятната миризма и лют усет не понижават конс...
Стиснете зъби и пробвайте. Абсолютно сигурни сме, че ще останете безпределно удовлетворени от крайния резултат и доста скоро ще сте не запомнили проблемите, свързани с кашлицата.

• Иглички, породени от проблеми с кръвообращението
Счита се, че лукът оказва помощ извънредно доста и при този проблем. Нужно е да нарежете на кръгчета една глава лук и да ги сложите в чорапите си, като се пробвате да наместите лучените кръгчета към свода на стъпалото.
След няколко дни казусът ще бъде пропуснат, а вие ще се радвате на положително здраве.
 Ето по какъв начин са рязали лука едно време БЕЗ сълзи (ВИДЕО) Ето по какъв начин са рязали лука едно време БЕЗ сълзи (ВИДЕО)
Лукът оставя диря освен в сърцето на всяка стопанка, само че и в националното творчество. Всичко това е с помощта на гения му да докара...
• Дискомфорт в някои елементи от тялото
Лукът има бактериални свойства, които влизат в контакт с точките на меридиана и обезпечават доста облекчение. Тук още веднъж се изисква да поставите кръгчета лук в чорапите си. Наистина не е прелестно, само че пък си коства да опитате.

Възползвайте се от свойствата на зеленчука и се погрижете за личното си здраве. Няма по-хубаво от това човек да се лекува само благодарение на натурални средства, дадени ни от природата!
 

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР