Свикнали сме личността на Меган Маркъл да предизвиква крайни мнения

...
Свикнали сме личността на Меган Маркъл да предизвиква крайни мнения
Коментари Харесай

Поредна глава от съдебната сага между сестрите Меган и Саманта Маркъл

Свикнали сме личността на Меган Маркъл да провокира крайни отзиви - за едни тя е същински образец за жена, издигнала се от нищото, до момента в който за други е интригантка и актриса във всички аспекти на живота си.

Затова и следващата вест за правосъдни проблеми на херцогинята надали учудва някого.

40-годишната брачна половинка на принц Хари за следващ път се пробва отхвърли делото за клюка, заведено против нея от нейната полусестра Саманта Маркъл. В средата на юни тя още веднъж пожела правосъдната процедура да бъде прекъсната, само че искът й беше отритнат, откакто Саманта промени елементи в жалбата си.
 Снимка 553539
 

Според документите, с които са се сдобили от US Weekly, Меган е подала първото искане на 17 юни тази година, само че то е било отхвърлено. В началото на тази седмица тя още веднъж оспорва изказванията на сестра си като " неоснователни ".

57-годишната Саманта Маркъл, която е полусестра на Меган по бащина линия, упреква херцогинята на Съсекс, че показва погрешни обстоятелства за предишното си, като да вземем за пример това, че е живяла в беднотия и е била принудена да работи като тийнейджърка, с цел да има какво да яде.
 Снимка 576756
 

US Weekly пък напомнят, че в изявление през 2021 година херцогинята твърди, че в продължение на 20 години не е виждала сестра си Саманта. " Тя промени семейството си на Маркъл, малко откакто навърши 50 и когато аз започнах да излизам с Хари. Мисля, че това приказва задоволително. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР