Свикнали сме да свързваме фамилията Анистън със звездата от сериала

...
Свикнали сме да свързваме фамилията Анистън със звездата от сериала
Коментари Харесай

Мъжът, който развълнува Дженифър Анистън

Свикнали сме да свързваме семейството Анистън със звездата от сериала " Приятели ". Преди обаче Дженифър Анистън и да се замисли да се занимава с кино, татко й Джон към този момент има сполучлива кариера на екрана.
 Дженифър Анистън, Lola Vie и каква е тайната на актрисата за здрава и блестяща коса
Тайната на Дженифър Анистън за здрава и блестяща коса

Задължителната стъпка в грижата

Толкова сполучлива, че в края на предходната седмица получи премия за повсеместен принос от Дневните награди Емми.

88-годишният Джон Анистън е прочут най-много с ролята си на Виктор Кириакис в сапунената опера " Дните на нашия живот ", в която той взе участие повече от 40 години. 53-годишната му щерка не се появи на аления килим на Дневните Емми, само че се включи с видеообръщение.
 Снимка 579049

" За мен това е специфичен миг. Това е опция освен да покажа уважението си към същинска легенда на дневните излъчвания, само че и опция да почета достиженията на огромен и почитан артист, който по случайност е и мой татко. "

The only thing better than winning the Lifetime Achievement Award is having it presented to you by your daughter, Jennifer Aniston.

Congratulations John Aniston!
— CBS (@CBS)
Дженифър добавя, че работата на Джон Анистън му е спечелила възхищението на сътрудниците му артисти, основала му е другари и е развълнувала милиони фенове по света.

Дневните награди Емми означават достиженията в американските телевизионни продукции, които се излъчват денем за разлика от обичайните награди Емми, които награждават сполучливи телевизионни филми и стратегии от вечерния праймтайм.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР